prog13 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω. Ωρα για βολτα στα μαγαζια!!! Πρωτα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια,στο link που σου εδωσα παραπανω,και μετα να πας στα συνεργαζομενα μαγαζια στη Θεσσ/νικη να δεις απο κοντα. Και μην βαριεσαι,δεν τα ξερουμε ολα εμεις ;) Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp
The Genius Loci Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Ξέρεις μήπως αν το Pedaltrain Mini χωράει wah pedal στο ύψος; Γιατί λίγο δύσκολο το κόβω... ;D Ρε καρντάση. Αφού αποφάσισες τώρα. ;D ;D ;D Τι είναι αυτά που ρωτάς? ;D ;D Και βέβαια χωράει. Εννοείς όταν το έχεις μέσα στη μαλακή θήκη έτσι? Όλα χωράνε και wah, μην τρελαίνεσαι. ;) Θέλουμε φωτος όταν επιτέλους τα στήσεις! :) :) ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
prog13 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Ε οχι και αποφασισε! TGL περιμενε να δουμε τι αλλες ανασφαλειες θα βγουν μεχρι το βραδυ ;D Γεια σου ρε bassmike :D Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp
The Genius Loci Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Ε οχι και αποφασισε! TGL περιμενε να δουμε τι αλλες ανασφαλειες θα βγουν μεχρι το βραδυ ;D Γεια σου ρε bassmike :D Καλά κάνει μωρέ και το ψάχνει... αν και όλοι εσείς οι Βόρειοι θα έπρεπε να παίζετε χιονοπόλεμο τώρα, αντί να γράφετε στο φόρουμ! ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
prog13 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Ποιοι βορειοι ρε TGL? Korydallos rules ;D Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp
bassmike7021 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 ;D Ρε καρντάση. Αφού αποφάσισες τώρα. ;D ;D ;D Τι είναι αυτά που ρωτάς? ;D ;D Και βέβαια χωράει. Εννοείς όταν το έχεις μέσα στη μαλακή θήκη έτσι? Όλα χωράνε και wah, μην τρελαίνεσαι. ;) Θέλουμε φωτος όταν επιτέλους τα στήσεις! :) :) ;) Όχι όταν το έχω μέσα στην θήκη, μάλλον δεν το έθεσα σωστά. Εννοούσα στο πλάτος... Αλλά ναι, τώρα αποφάσισα!! Δεν θέλω να πεδεύομαι άλλο, βαρέθηκα!! ;D Όταν τα φτιάξω, θα βάλω και φωτό! Bass till I die!
Thanocaster Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Τελικά με βάλατε στο τριπάκι να φτιάξω κι εγώ μια custom πεταλοθήκη με τις τάβλες του ΙΚΕΑ. Σκέφτομαι να την κάνω 2σκαλη, με μια μεγάλη τάβλα κάτω και μια μικρή πάνω. Το "πρόβλημα" που έχω είναι ότι ψάχνω μια σκληρή βαλίτσα να την βάλω για μεταφορά, αλλά δεν βρίσκω κάτι καλό σε λογική τιμή (μέχρι 70 ευρώ θα είναι οκ). Αν κάποιος έχει κάτι υπ' όψιν θα ήμουν ευγνώμων! ΥΓ> Η ιδέα για tweed βαλίτσα που προαναφέρθηκε είναι ακόμα πιο ελκυστική, αλλά και πιο δυσεύρετη... :(
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 για σκληρη βαλιτσα ριξε μια ματια σε μαγαζια τυπου Praktiker εχουν μερικες απο οτι εχω δει κ σε λογικες τιμες! ;) μια συμβουλη: παρε πρωτα θηκη κ μετα κανε το petalboard γιατι εγω εκανα το αντιθετο κ επειδη δεν εβρισκα θηκη στις διαστασεις που ηθελα αναγκαστικα να το κοψω λιγο! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 για σκληρη βαλιτσα ριξε μια ματια σε μαγαζια τυπου Praktiker εχουν μερικες απο οτι εχω δει κ σε λογικες τιμες! ;) μια συμβουλη: παρε πρωτα θηκη κ μετα κανε το petalboard γιατι εγω εκανα το αντιθετο κ επειδη δεν εβρισκα θηκη στις διαστασεις που ηθελα αναγκαστικα να το κοψω λιγο! ;) +4711 Για παλιά βαλίτσα που έγραψα, θέλει δουλίτσα... συνήθως δεν είναι πολύ ανθεκτικές, θέλουν ενισχύσεις, μεταλλικές γωνίες κλπ. Περισσότερο είναι project για τη φάση δηλαδή. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Thanocaster Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Nyah... Με υπομονή και μελέτη θα γίνει σούπερ! Σκέφτομαι ακόμα και κατασκευή βαλίτσας και επένδυσή της με ύφασμα tweed (psycho περίπτωση). ;) Τέλος πάντων... Θα το ψάξω περισσότερο, και αν όντως προκύψει θα κάνω εκτενή παρουσίαση εδώ πέρα (aka show off :P :P)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση