bassmike7021 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 ενα one spot(45euro) για τροφοδοτικο κ θα εισαι κ ο πρωτος! To One-Spot που μπορώ να το βρω στην Θεσσαλονίκη; Μήπως γνωρίζεις; Το DIY εμένα πάλι μπελάς μου φαίνεται... Άσε που φοβάμαι μήπως κάνω καμιά πατάτα!! Όπως σε κάτι ταινίες, όπου ο πρωταγωνιστής μαστορεύει ώρες και όταν έρθει η ώρα να σηκώσει όρθιο ή να μετακινήσει το αποτέλεσμα, του πέφτουν όλα τα κομμάτια κάτω!!! ;D Bass till I die!
bassmike7021 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Για τροφοδοτικο εχω το Boss Psa 230P 9V και για συνδεση του με τα πεταλια εχω ενα καλωδιο της Boss Pcs κατι...δεν το θυμαμαι καλα,το οποιο εχει 8 αναμονες για 8 πεταλια,ειναι χταποδι ;Dστην ουσια.Το θεμα ειναι οτι αν στραφεις σε αυτη τη λυση υπαρχει θεμα με τη συνδεση,δηλαδη το τροφοδοτικο ειναι θηλυκο βυσμα οπως και οι 8 αναμονες του χταποδιου,αρα θα εχεις θηλυκο-θηλυκο και πρεπει να βρεις ενα κομματι αρσενικο-αρσενικο για να τα συνδεσεις.Εγω ελυσα αυτο το προβλημα πηγαινοντας σε μαγαζι με ηλεκτρονικα οπου μου εφτιαξαν δυο βυσματακια αρσενικο-αρσενικο με 3 ευρω. Ρε συ, μόλις αντιλήφθηκα ότι έχω το συγκεκριμένο: http://www.chicagomusicexchange.com/ebs-ad-9-adaptor/1-36,4-1,2-102,3-153,i-74094/ Κάνει για αυτήν τη δουλειά??? Bass till I die!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 To One-Spot που μπορώ να το βρω στην Θεσσαλονίκη; Μήπως γνωρίζεις; Το DIY εμένα πάλι μπελάς μου φαίνεται... Άσε που φοβάμαι μήπως κάνω καμιά πατάτα!! Όπως σε κάτι ταινίες, όπου ο πρωταγωνιστής μαστορεύει ώρες και όταν έρθει η ώρα να σηκώσει όρθιο ή να μετακινήσει το αποτέλεσμα, του πέφτουν όλα τα κομμάτια κάτω!!! ;D εγω απο τον Ζαχο το πηρα αλλα λογικα θα το εχουν ολα τα μαγαζια απο το να ρωτας τα παντα καλυτερα κανε μια βολτα στα μαγαζια δεν ειναι δυσκολο ;) Οσο αφορα το DIY δεν θα κανεις καμια τρελη κατασκευη! ενα κοματι κοντρα πλακε στις διαστασεις της Θηκης που θα το βαλεις θα παρεις κ θα κολησεις velrco στα πεταλια κ σε αυτο! ετσι κ αλλιος αυτην την διαδιακασια θα την κανεις σε οποιοδιποτε Petalborad κ εαν αγορασεις! Οποτε μην τρελενεσε. ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Βρε παληκάρι μου Mike, ακόμα το σκέφτεσαι? ;D ;D ;D Μια χαρά είναι το τροφοδοτικάκι που έχεις, πάρε ένα daisy chain και είσαι άρχοντας. Αρκεί να είναι τουλάχιστον 300mA βέβαια, τσέκαρέ το! Γενικά η αρχή είναι να υπολογίζεις το διπλάσιο ρεύμα απ'αυτό που απαιτούν τα πεταλάκια σου (συνολικά). Ο bluezlick μια χαρά στα λέει, και για την τσάντα της EHX που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της, χωρίς κόντρα πλακέ στη βάση. Μόνο που είναι λίγο υπερβολικός στις τιμές (20-25 ευρώ έχει το 1-spot συνάδελφε bluezlick!). Αν πελαγώνεις έτσι, φαντάσου κάποιους εδώ μέσα που έχουν 15 ή παραπάνω πεταλάκια, θα έπρεπε να είναι με prozak όλη μέρα! 8) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Μόνο που είναι λίγο υπερβολικός στις τιμές (20-25 ευρώ έχει το 1-spot συνάδελφε bluezlick!). απλος ειπα να τα φουσκωσω λιγο για να υπολογισει παραπανω κ στο τελος να του μηνουν κ να ειναι ευχαριστημενος! ;D EDIT να κ η φωτο που υποσχεθηκα απλος εγω εβαλα ακομα ενα ξυλο πανω στο αλλο ωστε να ειναι πιο ψηλα τα πισω πεταλια για να τα πατω πιο ευκολα! για να το ετοιμασω ετσι οπως το βλεπεις με πηρε ενα 3ωρο(κ δουλευα χαλαρα ακουγοντας μουσικουλα) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
prog13 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Ωραιος ο bluezlick,εχε τον απο κοντα τον bassmike(εσεις που ειστε και απο θεσσ/νικη)γιατι με εχει φαει πια με τις ανασφαλειες και τα αγχη του ;D Γεια σου ρε bassmike!!! Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp
The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Χαχαχαχα, απίστευτοι Σαλονικιοί! Να δω πότε θα ευκαιρήσω να ανέβω πάνω επιτέλους! :D Bluezlick, σκέφτηκες αυτή την κατασκευή που έκανες να την προσαρμόσεις μέσα σε μια παλιά βαλίτσα? Ξέρεις απ'αυτές της "tweed" δεκαετίας του 60, για να έχει και mojo! ;) Ορίστε και ένα DIY link από έναν τυπά που το έκανε: http://www.generalguitargadgets.com/index.php?option=content&task=view&id=146&Itemid=173 Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Χαχαχαχα, απίστευτοι Σαλονικιοί! Να δω πότε θα ευκαιρήσω να ανέβω πάνω επιτέλους! :D Bluezlick, σκέφτηκες αυτή την κατασκευή που έκανες να την προσαρμόσεις μέσα σε μια παλιά βαλίτσα? Ξέρεις απ'αυτές της "tweed" δεκαετίας του 60, για να έχει και mojo! ;) Ορίστε και ένα DIY link από έναν τυπά που το έκανε: http://www.generalguitargadgets.com/index.php?option=content&task=view&id=146&Itemid=173 xaxaxaxaxaxa Ποσο σαπιος ειναι! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
bassmike7021 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά είναι το τροφοδοτικάκι που έχεις, πάρε ένα daisy chain και είσαι άρχοντας. Αρκεί να είναι τουλάχιστον 300mA βέβαια, τσέκαρέ το! Γενικά η αρχή είναι να υπολογίζεις το διπλάσιο ρεύμα απ'αυτό που απαιτούν τα πεταλάκια σου (συνολικά). Μόλις το τσέκαρα, λέει πάνω "9V DC 650mA max.". Οπότε λογικά κάνει...!!! Ευχαριστώ και για αυτό με το ρεύμα, δεν το γνώριζα!! :) @bluezlick Απλά επειδή την πάτησα μια φορά (σχετικά με ένα πεταλάκι-μου το είχανε πουλήσει για μπάσο ενώ ήταν για κιθάρας), σκέφτομαι μην την ξαναπατήσω, και για αυτό τα ψάχνω πριν πάω να τα δω από κοντα... Ευχαριστώ πάντως για όλες τις συμβουλές! @prog13 Γεια σου και σένα σε Prog!!! Και sry για το πολυήμερο πρίξιμο!!!! ;D Τελικά, αποφάσισα να πάρω τα εξής: *pedaltrain jr: http://www.thomann.de/gr/pedaltrain_junior_sc_bag.htm?sid=0fe1588d13b77d2758fd22d3bbb5210d *EBS AD-9 (δεν θα το πάρω, απλά να συμπληρωθεί η λίστα!) *The SSsnake DC-5 Cable (το daisy chain δεν το έχει ο Thomann): http://www.thomann.de/gr/the_sssnake_dc5.htm *Pro Snake Patch Klinke Winkel (3-4): http://www.thomann.de/gr/pro_snake_patch_klinke_winkel_030_m.htm και πιστεύω θα είμαι μια χαρά!! Σας ευχαριστώ ρε παιδιά για τις συμβουλές σας!! Bass till I die!
bassmike7021 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 σου δινω ενα link απο το site της pedaltrain http://www.pedaltrain.com/ContentPage.aspx?WebPageId=21155&GroupId=4264 για το pedaltrain mini που ειναι ελαφρυ και χωραει 4 πεταλακια που θελεις. Ξέρεις μήπως αν το Pedaltrain Mini χωράει wah pedal στο ύψος; Γιατί λίγο δύσκολο το κόβω... Bass till I die!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση