pastelius Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Έτσι πρέπει να λέγεται..Με κόλλησε ο Earendil "βάζεις-βγάζεις και σηκώνεις το τηλ.με την κιθάρα στο χέρι χωρίς θορύβους" ...Ε,μιλάω και αρκετά στο τηλέφωνο κι όλας λέω δεν πάει στον κόρακα.. ;D Απλά λέω μήπως υπάρχει κανα σχεδιάγραμμα για να το κάνω μια ιδιοκατασκευή :) Έμαθα είναι ακριβούτσικα. :-X feel da FUNK blast
Alchemist Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Έτσι πρέπει να λέγεται..Με κόλλησε ο Earendil "βάζεις-βγάζεις και σηκώνεις το τηλ.με την κιθάρα στο χέρι χωρίς θορύβους" ...Ε,μιλάω και αρκετά στο τηλέφωνο κι όλας λέω δεν πάει στον κόρακα.. ;D Απλά λέω μήπως υπάρχει κανα σχεδιάγραμμα για να το κάνω μια ιδιοκατασκευή :) Έμαθα είναι ακριβούτσικα. :-X Ένα τέτοιο θέλεις: και ένα απλό καλώδιο. Αφού ξέρεις από καλωδιο-κολλήσεις, είσαι κομπλέ. ;) Yes it is!!!
pastelius Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Nαι,αλλά μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο μ αυτό? ;D ;D ;D Αυτό είναι που μού λεγες την άλλη φορά ρε συ,εγώ ψάχνω να δω πώς θα το φτιάξω μόνος μου! :o :o :o feel da FUNK blast
jmone Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 πάρε ένα noise gate και θα μιλάς και στο κινητό ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Earendil Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Nαι,αλλά μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο μ αυτό? ;D ;D ;D Αυτό είναι που μού λεγες την άλλη φορά ρε συ,εγώ ψάχνω να δω πώς θα το φτιάξω μόνος μου! :o :o :o Φλερτάρεις με το μάρσιπο αγόρι μου. ;D ;D Ένα χ, ψ, z καλώδιο με ένα Silent βύσμα σαν κι αυτό που σου υπέδειξε ο σύντροφος Alchemist θες. Δε σου μίλησα για ασύρματο χeσιμοw ούτε για unplugged σιδέρωμα. Απλά δε χολοσκάς για τα βάλε-βγάλε, αφού αυτά (θα) γίνονται αθόρυβα κι ακίνδυνα. Σα να είχες Hiwatt να πράμα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
pastelius Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Ένα χ, ψ, z καλώδιο με ένα Silent βύσμα Μιλάμε σε τρισδιάστατο χωροχρονικό συνεχές δηλαδή αν κατάλαβα καλά... unpugged σιδέρωμα. ΡΙΖΑ3. :-* feel da FUNK blast
Earendil Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 PΙΖΑ3. :-* WELIVEEVERYMOMENT. :-* τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Σας παρακολουθώ στενά, παρακαλώ συνεχύστε. LEGO people live in houses made of their own flesh.
pastelius Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Πέρα απο την πλάκα τώρα,νομίζω πως αξίζει να δώσεις κάποια λεφτά για κανα-δυο "καλά" καλώδια,για live και ηχογραφήσεις,ενώ για μελέτη στο σπίτι και πρόβες μπορεί κανείς να αγοράσει τις φθηνές σειρές με το κιλό.!! 8) offtopic-> Κωστάκη αγορίνα μου τελικά αγόρασες μετοχές του ΜΠΑΟΓΚ? ;D feel da FUNK blast
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Λάκη πρωτευουσιάνε white boy βουτυρόπαιδο. ο ΜΠΑΟΚ δεν είναι ποτές οφ-τοπικ. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση