pkole Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Να πω την αλήθεια ούτε κι εγώ το βλέπω!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 +1 (Firefox) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Φαίνεται σε όλους τους browsers στο χώρο των μηνυμάτων. Live and let Live.
RayDTutto Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Όχι στο δικό μου. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Mine neither...(Οχι οτι εχω πλυμμηρησει απο pm και εχω προβλημα... Just mentioning) What frequency are YOU getting?
elavd Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Ούτε στο δικό μου εμφανίζεται ... www.facebook.com/YourPaintedSmile
kultura Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Ούτε σε μένα υπάρχει, αλλά η αλήθεια είναι ότι το είχα δει παλιότερα, είμαι σίγουρος...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Θα προσέξατε ότι όλοι εσείς που "γκρινιάζετε" δεν είστε νέα μέλη. Οι ομάδες "Member" και πάνω έχουν απεριόριστα μηνύματα στη διάθεση τους και φυσικά δεν υπάρχει η μπάρα πληρότητας γραμματοκυβωτίου. Οι Junior και Newbie έχουν περιορισμένο αριθμό προσωπικών μηνυμάτων, μέχρι να γίνουν μέλη με συμμετοχή στο φόρουμ πέρα από την παροδική. Το θέμα λοιπόν προέκυψε καθώς κάποιος προσπαθούσε να επικοινωνήσει με κάποιο νέο μέλος που προφανώς δεν συμμετέχει ενεργά και ούτε ελέγχει την αλληλογραφία του. Live and let Live.
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν "γκρινιάζουμε" Boss. "Feedback" το λένε αυτό που κάνουμε. :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση