floyd85 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 εχω την m-audio fast track pro.οσο καιρο δουλευε σε pc δεν ειχα κανενα προβλημα.πλεον εχω ενα macbook αλλα εδω και καιρο ψαχνω και δεν ξερω τι μπορει να φταει που δεν εχω σκεφτει!!!το macbook εχει macosx 10.5.5 και εχω βαλει και windows xp με bootcamp.οταν γραφω σε nuendo kai logic μου κανει κατι κλικς σαν να κολλαει η cpu.επισης οταν ανοιξω ενα κομματι με media player ας πουμε παλι ακουω κλικς.αυτα συμαβαινουν τοσο στa MACOSX οσο και στα windows. πραγματικα τι μπορει να φταιει?εχει τυχει σε καποιον αλλον? ::)
playloud Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 ανεβασε το buffer Make me fries...
floyd85 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 δυστυχως ειναι το πρωτο πραγμα που εκανα αλλα τιποτα τα ιδια.δεν εκανε τοσο εντονα κλικς αλλα εκανε. :(
floyd85 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 κανεις αλλος που να γνωριζει επι του θεματος να βοηθησει? ::)
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Και αν κάνεις πολυ μεγάλο το buffer.... τόσο μεγάλο που να είναι ακουστό και ενοχλητικό το latency... πάλι τα ίδια κάνει?
pascal Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Κατέβασε τους τελευταίους drivers της κάρτας σου Κάνε update το Mac Os στο 10.5.6 Κατέβασε το τελευταίο EFI firmware update από την Apple. Δοκίμασε διαφορετική θύρα USB
floyd85 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 ναι,οσο και να το αυξησω το buffer το κανει.. φιλε pascal Τα εχω κανει και αυτα που προτεινες αλλα τπτ.. πργματικα δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να φταιει.. ::)
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Πηρες Mac και ως γνωστον τα MAC ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ :) :) ξαναγυρνα σε pc που ειναι καλυτερα (εχουν και τραγικα καλυτερο ηχο και φτιανουν και εσπρεσσο ;D ;D) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
floyd85 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 το εχω κανα χρονο.. δεν θα λεγα οτι ειναι μαπα ισα ισα τα βρισκω πολυ ποιο σταθερα και αξιοπιστα απο τα pc.. αυτο το προβλημα που εχω δεν εχει να κανει με το mac τοσο οσο με την καρτα ηχου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση