nikosvaiou Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΕΧΩ ΤΗΝ ΒΕΗRINGER DDX 3216 (DIGITAL) KAI ΓΡΑΦΩ ADAT 16 ΚΑΝΑΛΙΑ. ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ MACKIE ONYX 24.4 ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣ? ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑ ΗΧΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΦΙΛΙΚΑ ΝΙΚΟΣ ΒΑΙΟΥ
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Πρωτα πρέπει να πεις τι χρηση κάνεις. Μικρόφωνα στην Behringer και μετα στο ADAT? Σε γενικές γραμμες μάθε ότι την κονσόλα σου την ψαχνει πολύς κόσμος γι αυτα που κάνει και δεν την βρίσκει. Η Mackie μπορεί να έχει καλύτερους προενισχυτές μικροφώνου αλλά όχι κάτι που θα κανει αισθητη διαφορά και ταυτόχρονα είναι κονσόλα live. Για τετοιες διαφορές ποιότητας, θα πρέπει να κοιταξεις σε αυτόνομο προενισχυτή (1-2 κανάλια) άνω των 600 ευρώ τουλάχιστον. Εξήγησε τι θες να κάνεις πρώτα. Live and let Live.
nikosvaiou Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Η χριση ειναι... Μικρόφωνα στην Behringer και μετα στο ADAT
nikosvaiou Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΩΝΣΟΛΩΝ...ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ MACKIE ONYX 24.4 KAI H ΣΕΙΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΩΝΣΟΛΑ ADAT...ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 ΟΚ. Η κονσόλα που θες να αγοράσεις είναι πολύ καλή. (Αλλά καμμία σχέση με αυτό που θες να κάνεις... είπαμε είναι για live και όχι για studio.) ΥΓ. Γράφε σύμφωνα με τους κανονισμούς, πεζά ελληνικά σε παρακαλώ. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση