marilazi Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 2 κομματια acapella απο το γκρουπ califωνια που παιζω.:) ελπιζω να σας αρεσει.μαριος! 500 miles acapella I have a dream acapella www.myspace.com/califoniadreaming www.mariolaz.com
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε, στο λινκ του Myspace εχεις βαλει ενα παραπανω "i" και το βγαζει invalid ;) What frequency are YOU getting?
marilazi Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω φιλε μου το διορθωσα! www.mariolaz.com
NoIzY Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Στην αρχή όταν έβαλα το video, λέω καμιά μλκία θα είναι... Αλλά τελικά μου άρεσαν πολύ οι φωνές σας!!
rocka-vic Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Πολυ ωραιοι και ωραιες φωνες... Απλα στο δευτερο βιντεο στο 2.21-2.22 (στο τουρουρουρουρου) κατι δεν μου αρεσει... ΙΣΩΣ καποιος φαλτσαρει λιγο (καποια απο τις κοπελες). ;D Ενιγουει πολυ καλοι. It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια. Υπάρχουν βέβαια κάποια μικρά φαλτσάκια/στοναρίσματα εκ μέρους των σοπράνο, αλλά για live και πρόβα είναι κάτι που συγχωρείται και φτιάχνει με περαιτέρω πρόβα και τριβή. Γενικά αξιέπαινη δουλειά. Συνεχίστε, το έχετε. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση