Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Όχι καμία σχέση αυτά είναι muted notes/strings κακώς αναφέρεται ο τύπος σε dead notes. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά βιαστείτε διότι μόλις μειώθηκε το stock του DV στα standard upgrade κατά ένα. ;) Μεγειά! ;D Αναφέρεστε σε αυτό ρε παιδιά άμα λέτε για dead notes; Γιατί μπερδεύτηκα τώρα... Όχι Επίσης γνωστά σαν dead spots: http://www.acoustics.org/press/137th/fleischer.html Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
odis13 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά βιαστείτε διότι μόλις μειώθηκε το stock του DV στα standard upgrade κατά ένα. ;) ΑΧΑ! Δε σου εφερε ελαφακι εσενα?
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Ε... ;) Καιρό σκεφτόμουν να πάρω ένα μπάσο για να δώσω λίγο παραπάνω "ζωή" στα κομματάκια που ηχογραφώ αλλά με τη λίρα εκεί που είναι..... δεν χρειάστηκε και πολλή σκέψη. :) Τώρα θα ανοίξω θέμα "Pleaseeee help!!! Είναι in stock? μου λέει να βάλω διεύθυνση και νούμερο τι να κάνω? Please!!!! Πόσο είναι το ΦΠΑ? τι είναι ψυχή? Είναι καλό για metal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση