kostas_six Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους και λυπάμαι που τόσο καιρό δεν ήξερα το forum ....η ερώτηση μου είναι απλή....γιατι να πρεπει να φεσονομαστε τα οργανα που αγοραζουμε απο Ελλαδα και γιατί να χαιρόμαστε αγοραζοντας τα απο thomann και musicstore 15 και 20 ευρώ φτηνότερα ενώ υπάρχει το site του τιτλου που τα εχει έως και μισή τιμη?Έχει κάποιος εμπειρία αγορας απο το παραπανω site?.......... Φιλικα παντα Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 οσο η λιρα κατρακυλαει τα αγγλικα e-shops θα ειναι πολυ φθηνοτερα απο αυτα της ζωνης του ευρω. απο εκει και περα κανεις απο οτι ξερω δεν πεθανε αγοραζοντας απο το συγκεκριμενο καταστημα ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
boem Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 είναι πολύ αξιόπιστο καταστημα, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκανα αγορά πριν κανα μήνα deja vu
tugito Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 1) επειδή είναι uk ¨εχει κανένα μπλέξιμο με τελωνεία αν παραγγείλω κιθάρα; 2) κοιτούσα την prs tremonti. Ειναι όντως η ίδια στα παρακάτω links? Τοσο μεγάλη διαφορά; prs tremondi thomann prs tremondi dolphinmusic 3) έχω μία τρισάθλια αλλα συμπαθητική les paul ebony special ,καπως έτσι.. Θελω να αλλάξω ,θέλω ήχο με κάποιο όγκο, και σε στυλ πανκοεναλλακτικό (billy talent, biffy clyro, linkin park). Η prs tremonti θα είναι όντως καλή για αυτό που θέλω; Θα είναι αναβάθμιση όντως ή μια απο τα ίδια;
kostas_six Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν εχει τελωνείο....νομιζω πως οχι ...γιατι να μην πληρωναμε και απο Thomann τελωνειο αλλιως........Ας πει καποιος που γνωριζει Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3
chembeast Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Εννοείτε πως δεν έχει τελωνείο. Αγοραπωλησίες τέτοιου τύπου εντός ευρωπαικής ένωσης δεν υπόκεινται σε δασμούς. Διαφορές στις τιμές υπάρχουν λόγω ισοτιμίας. Πρινλίγο καιρό η λίρα είχε 1,5+ και τώρα είναι σχεδόν στο 1 οπότε καρασυμφέρει. Ξέρει κανείς από uk eshop με είδη για ντραμμερ γιατί τα προανεφερθέντα είναι φτωχά σε ποικιλία? :(
ScullShot Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Είναι πολύ αξιόπιστο και οι άνθρωποι πολύ εξυπηρετικοί το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει την διευκόλυνση που έχει ο Thomann στις άγορές πάνω απο 300 ευρώ στις οποίες δεν χρεώνεσαι μεταφορικά στο dolphin θα τα πληρώσεις ότι αγορα και να κάνεις οπότε αν σκοπεύετε να κάνετε αγορά πάνω απο 300 ευρώ δεν έχει και μεγαλες διαφορές με τον thomann λόγω των μεταφορικών The Economy Picker!
WINLOWOO Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 επιδη ειμαι ασχετος ξερετε τι πρεπει να κανω για να κανω μια αγορα???
Ecobeutto Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Ξερει κανεις to link για το μαγαζι του DOLPHINSMUSIC στο ebay?
tugito Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 κοιτούσα την prs tremonti. Ειναι όντως η ίδια στα παρακάτω links? Τοσο μεγάλη διαφορά; prs tremondi thomann prs tremondi dolphinmusic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση