Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
elavd γούστα είναι αυτά' date=' να φανταστείς εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι fender strat.... ειδικά αυτή η άσπρη "ποδιά".. ή το headstock...Οι tele μου αρέσουν λίγο..Κάτσε να βρώ καμια pic στο internet απο τη δικιά μου να σου φτιάξω ένα κολάζ να δεις...μαυρίλα! :lol:

[img']http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/ikon/ikon_gibson.jpg[/img]

8O

:lol:

url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K

• Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ikon όντως γούστα είναι αυτά και ως γνωστόν..."περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"!!! ;)

Η Les Paul σου μου αρέσει αρκετά, αλλά κιθάρες τύπου ES335 δε μου "κάθονται" καλά στο μάτι να είναι τόσο gothic...

Τόσα χρόνια στα πανηγύρια εδώ στην Ήπειρο έχω συνηθίσει να τις βλέπω σε sunburst χρώμα κυρίως :D:D:D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο
όχι όχι' date=' η επιλογή ειναι μεταξύ των δυο epiphone...

Έχω ήδη πάρει μια gibson LP(gothic)... δεν είναι ακριβώς όπως την φανταζόμουν (σε θέμα ήχου)... ίσως να θέλει σωστό σετάρισμα... το ζητούμενο τώρα είναι ο κλασικός jazz ήχος... 8)

η les paul μου είναι κούκλα πάντως..[/quote']

Για περιέγραψε την λίγο ηχητικά...Εγώ έχω βάλει στο μάτι την αντίστοιχη Epiphone και κλασικά να τις αλλάξω μαγνήτες.Είναι πανέμορφη όντως :D :D :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο

Πρώτα απ'όλα να σου πω ότι της έχω βάλει έναν seymour duncan jazz (neck) και έναν custom 5 (bridge) και τους splitάρω όποτε θέλω με ενα push pull ποντεσιόμετρο. (δουλειά του noiz όλα αυτά :wink: )

Βασικά έχει γεμάτο ήχο στα καθαρά με μία φυσική έλλειψη middle. Είχε πολύ μπάσο ήχο αλλά χαμήλωσα τον jazz λίγο και τώρα παίζει καλλίτερα. Ακούγεται πολύ "μελωδική" σε αργά αρπισματάκια και μελωδίες αλλά στις συγχωρδίες είναι λίγο άχαρη...

Αυτό που μου κάνει (κακή) εντύπωση είναι ότι δεν έχει πολύ όγκο στην παραμόρφωση...(αν θες να παίξεις metal) αλλά επειδή δεν είμαι ειδικός σε αυτά... αν προλάβω θα ανεβάσω μερικά clipάκια αύριο το απογευμα να ακούσεις και μόνος σου. :wink:

ps: Πλάκα είχε το τρομερό μου κολάζ ε? :lol: ..έχω πολύ όρεξη τώρα τελευταία, θα πέσει πολύ γέλιο :lol: :lol:

Δημοσιευμένο

photoshop για εικόνες + illustrator ή corel για κείμενα

δηλαδή φτιάχνεις την εικόνα στο photoshop και την κάνεις import στο illustrator όπου βάζεις τα κείμενα ή ότι άλλο γραμμικό θές και μετά export ολα μαζί σαν jpeg. Αυτός είναι ένας απο τους πολλούς τρόπους. Γίνεται και μόνο με το photoshop αλλά δεν συμφέρει...

κάτσε να φτιάξω ένα καινούργιο να γελάσουμε λίγο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...