Transparent_criminal Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Πιο συγκεκριμένα... Έχω βρει ενα JCM 800 και ψήνω να τον πάρω. Όμως κατά καιρούς ακούγονται "παράπονα" για αυτούς με τα 2 κανάλια. Ισχύουν? Αυτός που κοιτάζω είναι ένας 2205 ή 4210 , κόμπο του '84, στα 50 watt. (Είναι απ 'αυτούς με τα 2 κανάλια.) Λοιπόν? Ευχαριστώ και καλές γιορτές. "ΛΕΤ ΔΕΑΡ ΜΠΙ ΡΟΚ"
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Τι ειδος μουσικης θες να παιξεις..τεκνον μου και ποσο ΔΥΝΑΤΑ μπορεις να ανοιξεις τον ενισχυτη σου (χωρις να ενοχλησεις το...πλησιον σου?) ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Transparent_criminal Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Τι ειδος μουσικης θες να παιξεις..τεκνον μου και ποσο ΔΥΝΑΤΑ μπορεις να ανοιξεις τον ενισχυτη σου (χωρις να ενοχλησεις το...πλησιον σου?) ;D Κοίτα, παίζω τα πάντα...(πως λέμε "τα κάνω όλα"?) Παίζω AC/DC και Metallica (που νομίζω πως είναι ό,τι πρέπει ο JCM800). Παίζω Whitesnake, Scorpions και γενικα αρέσκομαι στα 80's. Επίσης παίζω και πιο "καινούρια" πράγματα (αρκετά HEAVY), αλλα για αυτα πιστεύω μου αρκεί το MetalMuff της EH. Οπότε θεωρητικά μπορώ να τα παίξω όλα. Όσο για την ένταση... Αν ως πλησίον μου θεωρηθεί η μάνα μου που κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο ή οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας, όχι ιδιαίτερα δυνατά. Όμως ας υποθέσουμε πως αυτό δεν είναι πρόβλημα..... ;D ;D ;D Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά με το αν ο ενισχυτής έχει ένα ή δύο κανάλια? "ΛΕΤ ΔΕΑΡ ΜΠΙ ΡΟΚ"
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Το δευτερο καναλι που πολλοι μοντερνοι ενισχυτες εχουν σου επιτρεπει να παιξεις με βρωμικο ηχο σε λογικες εντασεις,οι μονοκαναλοι Marshall ειναι εκπληκτικοι ενισχυτες αλλα για να πετυχεις ακριβως τον βρωμικο ηχο των..ηρωων που τους χρησιμοποιουσαν πρεπει να τους εχει ανοιγμενους στο full για αυτο και η λυση του β' καναλιου. απο εκει και περα μια χαρα ειναι ο ενισχυτης που εχεις βρει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Transparent_criminal Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Το δευτερο καναλι που πολλοι μοντερνοι ενισχυτες εχουν σου επιτρεπει να παιξεις με βρωμικο ηχο σε λογικες εντασεις,οι μονοκαναλοι Marshall ειναι εκπληκτικοι ενισχυτες αλλα για να πετυχεις ακριβως τον βρωμικο ηχο των..ηρωων που τους χρησιμοποιουσαν πρεπει να τους εχει ανοιγμενους στο full για αυτο και η λυση του β' καναλιου. απο εκει και περα μια χαρα ειναι ο ενισχυτης που εχεις βρει. Δηλαδή στο δεύτερο κανάλι έχεις την παραμόρφωση του πρώτου καναλιού, αλλά σε πιο λογικές εντασεις? Και το πρώτο κανάλι είναι ακριβώς το ίδιο με τον αντίστοιχο μονοκάναλο? Δεν ισχύουν αυτά τα περί "κακής ποιότητας" των δικάναλων? "ΛΕΤ ΔΕΑΡ ΜΠΙ ΡΟΚ"
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ισχύουν αυτά τα περί "κακής ποιότητας" των δικάναλων? οποιος τα λεει αυτα ειναι απλα ΑΣΧΕΤΟΣ.καθε σχεδιαση ενισχυτη εξυπηρετει καποιους συγκεκριμενους σκοπους,δεν υπαρχουν....ποιοτικοι και μη..ποιοτικοι ενισχυτες ;D ;D ειδικα σε αυτα τα επιπεδα τιμων και κατασκευων ;) Δηλαδή στο δεύτερο κανάλι έχεις την παραμόρφωση του πρώτου καναλιού, αλλά σε πιο λογικές εντασεις? περιπου με εμφαση βεβαια στην παραμορφωση "προενισχυσης" (μοντερνο μεταλ δηλαδη) Και το πρώτο κανάλι είναι ακριβώς το ίδιο με τον αντίστοιχο μονοκάναλο? περιπου και αναλογα με το μοντελλο στον jcm 800 ειναι πολυ κοντα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Transparent_criminal Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ SF! Όποιος έχει γνώμη, ας απαντήσει... "ΛΕΤ ΔΕΑΡ ΜΠΙ ΡΟΚ"
ffmakis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Τον ειχα & εγω τον Marshall JCM 800, μια χαρα επαιζε. Το καθαρο του μου αρεσε,το βρωμικο πρεπει να το ανοιξεις αρκετα για να βγαλει καλο ηχο. Εναι απο τους marshall, που οσο τον ανοιγεις τοσο ποιο καλα παιζει. Φυσικα πρεπει να τον ακουσεις πρωτα. http://www.theguitarweb.com/marshalljcm800.htm
pureanalog Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 μη παρεις τετοιο μηχανημα παρα μονο με attenuator καλο... και τα δικάναλα αρέσουν σε πολλούς παντως. δες και τα silver jubilee για μεγαλύτερη ποικιλία ήχων. Άν θες δες και το orange tiny terror κομπο. Εχει ηχους σαν αυτους που ψαχνεις σε χαμηλα βατ.
odis13 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Άν θες δες και το orange tiny terror κομπο. Εχει ηχους σαν αυτους που ψαχνεις σε χαμηλα βατ. Δε θα το έλεγα.Περαν του οτι οι orange εχουν δικο τους χαρακτηριστικο ηχο, ο συγκεκριμενος ειναι cruch machine, που να βγαλει modern metal παραμορφωσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση