Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Η δική μου πρώτη ήταν μια κλασσική 3/4 αγορασμένη το '92 για 14.000 δραχμές.

Δυστυχώς σε κάποια φάση ξεκόλλησε λίγο το καπάκι και απο τότε βρίσκεται παροπλισμένη στο πατάρι  :-[ :-[ :-[

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

To πρώτο μου μπάσο ήταν ένα Ltd F-104 αγορασμένο τον Δεκέμβριο του 2006, το οποίο φυσικά και έχω ακόμα και δεν πρόκειται να το δώσω.

Προηγουμένως είχα ένα Yamaha RBX 270 δανεικό.

Βass is a state of mind...

Δημοσιευμένο

Η πρωτη μου κιθαρα ηταν μια ακοστικη seagul την οποια εχω ακομα.

εχει παει οπου εχω παει κ εγω!

δεν θα την δωσω ποτε.

(ετσι κ αλλιος ετσι οπως εχει γινει σιγα μην την παρει καποιος :P

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

• 2 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Εγώ έχω ακόμα την πρώτη μου κιθάρα μιας και είναι μόλις 2 ετών.Είναι ηλεκτρακουστική samick και δε σκοπεύω να την αποχωρηστώ εύκολα. :)

Δημοσιευμένο

Την δικη μου πρωτη την χαρισα πριν μερικα χρονια σε ενα γειτονα με πιτσιρικι, μια μπεμπε κλασσικη (υπαρχει διασταση 3/4? ) αγνωστων στοιχειων. Παρολα αυτα, η γυναικα μου εχει κρατησει την δικη της. Μια κλασσικη (κανονικο μεγεθος) αγορα του 1985, βρισκεται στο εξοχικο μας, κρεμασμενη ως διακοσμητικο σε ενα τοιχο (αν υπαρχουν κλασσικες κιθαρες ΕΚΟ ισως να ειναι τετοια)...

Δεν εχουμε κανενα ιδιαιτερο συναισθηματικο δεσιμο μαζι της και με χαρα την αλλαζω με την lace sensors strat του spimav_z  παρα του οτι η δικια μας ειναι πιο vintage :P 

My love for you is ticking clock, Berserker

Δημοσιευμένο

Η πρώτη μου κιθάρα ήταν της αδερφής μου.

Ακουστική από Ρουμανία. Μάρκας δε θυμάμαι. Αγοράστηκε κάποια στιγμή σε κάποια εορτή στην αδερφή μου από γονείς που ντε και καλά θέλαν ένα μουσικόφιλο μέλος στην οικογένεια. Για να μη κάνω μούτρα, εμένα μου πήραν  αμερικάνικο scateboard (εν έτει 1983) παρακαλώ. Το αποτέλεσμα, ν'ανταλαχθούν εν μια νυκτί τα δώρα και να ταλαιπωρώ έκτοτε με βασανιστικά Λα μινόρε το είναι τους, να καταριέται η μάνα μου την ώρα και τη στιγμή. Όταν δε, έσπασε και ολίγον από πόδι η αδερφή μου με το scateboard ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Η κόντρα μεγάλωσε. Αδιάλακτος πλέον έφηβος εγώ ασταμάτητα προσπαθούσα να παίξω το Some heads are gonna roll (έτσι νόμιζα τότε τρομάρα μου). Και κατέληξα έν έτει 2009 να έχω πλέον 6 κιθάρες και η αδερφή μου που έχει να την ακουμπήσει από τότε να μη μ'αφήνει ούτε χορδές να της αλλάξω γιατί ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ.    ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

το πρωτο μου μπασσακι ηταν ενα westsound precision το '93 κοκκινο χρωμα οτι πρεπει για ποζεριες... το πουλησα το '98 και ειδα το μουσικο μου φως σε ενα ibanez SR400 αυτο υπαχει ακομα!!!

και θα παιζει και η κορη μου σε καμια 15αρια χρονια  ;D ;D ;D

κεραυνοπουλο εν δραση!!!

Δημοσιευμένο

Η πρωτη μου κιθαρα, την οποια και εχω ακομα, ηταν μια partcaster που τη φτιαξαμε μαζι με τον πατερα μου. Ημουν παντοτε πολυ αυχαριστημενος απο αυτο το οργανακι αλλα με τον καιρο παραγκωνιστηκε απο αλλα οργανα που ηρθαν στα χερια μου.

Σημερα ειναι παροπλισμενη μεσα σε μια θηκη καπου στο δωματιο μου. :)

just changed avatar :p

Δημοσιευμένο

Μια κλασσική από το νάκα μάρκας Yamaha το 1996 αξίας 40.000 δρχ με την έκπτωση. Παίζει ακόμα. Την έχει και την χαίρεται ο Κουλτούρα.

Και μια Epiphone Les Paul αξίας 220 ευρώ. Είναι σε διαθεσιμότητα μέχρι να έρθει ώρα να της αφήσω μόνο τα ξύλα και να αποκτήσει ένα Bigsby!  ;D

Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...