gregg Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Επι τη ευκαιρια του ταξιδιου του φιλτατου bluezlick στην Αθηνα ειχαμε μια συναντηση και προεκυψε ενα jam. Καλη ακροαση :) ΥΓ το "telephone blues" προεκυψε επειδη οσο προσπαθουσαμε να γραψουμε το τηλεφωνο δε μας εκανε τη χαρη ουτε ενα λεπτο :P just changed avatar :p
bihlas87 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 ποοοοοοοοοοολυ ζωντανο! ευγε ;)
gregg Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Thanks φιλε μου, να σαι καλα και να'χεις μια καλη χρονια :) Και μερικες πληροφοριες για το clip. 2 12bar solo bluezlick strat american deluxe->guitar rig->καρτα ηχου 2 12bar solo gregg strat american deluxe->guitar rig->καρτα ηχου Αυτα. Χρονια πολλα σε ολους, με υγεια :) just changed avatar :p
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 καλη χρονια και σε σας! και εγω ψηνομαι τελευταια για american deluxe, απο dv247 εννοειται και μου δωσατε ακομα ενα μικρο κινητρο :)
gregg Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 καλη χρονια και σε σας! και εγω ψηνομαι τελευταια για american deluxe, απο dv247 εννοειται και μου δωσατε ακομα ενα μικρο κινητρο :) Sorry για την αργοπορια. :P +1 για την american deluxe. Απλα η συγκεκριμενη του clip δεν φοραει τους εργοστασιακους μαγνητες αλλα ενα set haussel. Οπως και να'χει καλες αγορες φιλε μου ;) just changed avatar :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση