BARoN Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Είχα μια ιδέα..Για να ξεμπλέξω απο ενισχυτες ..πεταλ και φασαρίες.. Λοιπον Θελω να παρω ενα POD X3 Live και ταυτοχρονα να συνδέω πανω του Bass ,Guitar και MiC (ολη την μπάντα δλδ) αλλα και το Line out του PC για να παιζει μουσική.Το POD θα συνδεθει με ενα ζευγάρι φτηνά αυτοενισχυόμενα..Και ετσι εχω band, practice ,ενισχυτη κιθαρας ,μπασου και ηχοσυστημα για μουσική..ολα σε ένα..! Δλδ το POD θα παιζει τον ρολο του μεικτη κατα καποιον τρόπο.. Τωρα καποιες ερωτήσεις 1.Μπορει να γινει?Κολλαμε πουθενα? 2.Τα μονιτορς κανουν και για κιθαρα και για μπασσο και για φωνη? 3.Θα μπορω να χωρισω το pod σε 3 banks και να βαζω αλλα εφφε στην κιθαρα , αλλα στο μπασο? Αυτα προς το παρών..Αμα πετυχει τελειωσε το ταξιδακι του gear για μένα.. ;D
BARoN Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Επισης θα ηθελα να μου προτεινετε φτηνα Monitors..Ολο το σκηνικο θα χρησιμοποιηθεί για της προβες μου με την bandα και το practice το δικο μου οποτε θελω σχετικα δυνατά monitors..(να αντεχουν στα drums) αλλα οσο πιο φτηνα γινεται ,μιας και ουτε για το pod δεν εχω μαζέψει ακόμα (μαθητής..)
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ που την έχω νομίζω πως μπορείς να παιρνάς ταυτόχρονα μόνο κιθαρα-μπασο,κιθαρα-φωνη κλπ δηλαδή δεν μπορείς κιθάρα και φωνή και μπάσο ταυτόχρονα. Υ.Γ.Δεν το έχω δοκιμάσει κιόλας. ..but the sun is eclipsed by the moon...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση