dkall Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 .....λοιπον , τον ελυσα εντελως , δεν ειδα τιποτα περιεργο , τον ξαναεδεσα , και ολα λειτουργουν κανονικα ..... :D Προφανως αυτο ειναι το πνευμα των ..Χριστουγεννων που λενε ..... ;D .....φυσικα και δεν καταλαβα απο που ηταν το προβλημα .. ;D Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον ...γηρασκω αει διδασκομενος...
ffmakis Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Με 2-3 κλωτσιες οτι και εχει, φτιαχνει μονο του ;D Εχει εξοδο XLR και δουλευει μονο ο προενισχυτης με speaker emulator, χωρις να ανοιξεις τον τελικο ;) Εγω το εστελνα στα εφφε & μετα στα μονιτορ,εκει επαιζε καλα με τερμα τα γκαζια. Ειχα 2 JTM 30 με 1/12 & 2/10, το καθαρο μου αρεσε, στο 1/12.
dkall Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Kαλα , το καθαρο σκοτωνει ..... (σσσστ αυτο ειναι φοβερο μυστικο ....Marshall και καθαρο γινετε ? ) ...γηρασκω αει διδασκομενος...
ffmakis Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Kαλα , το καθαρο σκοτωνει ..... Τι σκ.. JTM ειναι ;) Ναι.. σκοτωνει τα παντα στα 3 μετρα !!!
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Kαλα , το καθαρο σκοτωνει ..... (σσσστ αυτο ειναι φοβερο μυστικο ....Marshall και καθαρο γινετε ? ) οντως, το καθαρο του ειναι αρκετα γλυκο! όχι τόσο δυνατό και καθαρό (παρόλο που εχω τον 60ρη) αλλά με όμορφο ηχο... Αναφερεσαι στα καλωδια που πηγαινουν στα ελατηρια του ριβερμπ ? https://www.facebook.com/automaton.athens
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 σσσστ αυτο ειναι φοβερο μυστικο ....Marshall και καθαρο γινετε ? φυσικα και γινεται ΟΛΟΙ οι vintage Marshall εχουν εξαιρετικα καθαρα (αντιγραφα Fender ειναι αλλωστε γιατι να μην εχουν? ;D ;D ;D). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dkall Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 ....αμεσως εσυ .....μην τυχον και πεσει τιποτα κατω ..... ;D Ελα ομως που εχει καλυτερα καθαρα απο πολλουουουους Fender .... (καλα οχι ..ολους.) ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση