WINLOWOO Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 τωρα μιας και ερχονται χριστουγεννα σκευτομαι να παρω μια κιθαρα . στον νου μου εχω την EPIPHONE SG PROPHECY CUSTOM EX ME . τι λετε ??? για μεταλ την θελω πιο πολυ . επισεις βλεπω οτι στο θωμαν ειναι ον ρεκουεστ . τι πρεπει να κανω για την αγορασω συντομα?? επισησ αν εχετε να προτινετε κατι καλιτερο πειτε
Madara Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 άμα θες ταυράκι, μπορείς να πάς στο απλό gothic g-400 και να πάρεις και ένα σετάκι EMG - ελάχιστη διαφορά από το Prophecy. Αν δεν σε νοιάζει το σχήμα, τρέχα γύρευε :P πάντως σχεδόν οποιαδήποτε απλή κιθάρα με EMG γίνεται όργανο του διαβόλου. ;D Gibson Les Paul Goth: Dream guitar
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 H Prophecy Custom EX ME φοράει ήδη 81/85..... και θα σου έρθει φτηνότερα.... Την συνταγή που λέει ο Madara έχω εγώ κι είναι όπως τα λέει. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
WINLOWOO Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 ο θωμαν την εχει ον ρεκουεστ . τι πρεπει να κανω για να την παρω αυριο μεθαυριο ??/
Madara Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 ευχέλαιο ;D (το αύριο μεθαύριο είναι τρόπος του λέγειν φαντάζομαι) πέρα από την πλάκα, απλά ψάξε σε άλλα ιντερνετομάγαζα. από το θωμά ξέχνα το, εκτός και αν πλέον είσαι τόσο τυχερός που την φέρουν αύριο! Gibson Les Paul Goth: Dream guitar
WINLOWOO Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 μηπος ξερετε που θα την βρω στην ιδια τιμη και και χωρις μεταφορικα??
WINLOWOO Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 ελεοσ ρε παιδια οσες κιθαρες εβαλα στο ματι ολες ειναι ον ρεκουεστ μεχρι και η IBANEZ S520EX-MGF
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Οικονομική κρίση βλέπεις φίλε μου ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
WINLOWOO Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 ξερετε αλλα καταστηματα με τημες σαν του θωμαν???
Madara Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 και χαμηλότερες μη σου πώ ;D http://www.dv247.com/ http://www.dolphinmusic.co.uk/ Gibson Les Paul Goth: Dream guitar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση