Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 -Νομιζα οτι η κλασσικη μουσικη ειναι η "σοβαρη" μουσικη. Τωρα λεω οτι ειναι η μουσικη που διδασκει καθε μη σοβαρος ανθρωπος στην Ελλαδα :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X Thanks ^_- LOL! Home - Editions Musica Ferrum
odis13 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Thanks ^_- LOL! Mη τρομαζεις, θα δεις σε λιγο οτι εισαι απο τους λιγους που αποτελουν την εξαιρεση στο παραπανω.
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Thanks ^_- LOL! Σαφως και υπαρχουν και οι εξαιρεσεις (και νομιζω απ οτι εχω δει απ τα γραπτα σου οτι δεν εισαι.......Ελληνοτραφης οποτε αυτοματως αλλαζουν τα πραγματα ;D ;D ;D ;D) ομως εφ οσον εισαι του χωρου νομιζω οτι θα συμφωνησεις για τα εγχωρια προιοντα. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
kultura Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα... Ε, φανταστικέ Νικόλα; ;D
Earendil Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Αν δε τα πεις, θα τα πω εγώ...;D Τζάμπα θα παει Ηλία μου, έχω δρόμο μέχρι...ξέρεις... ;D 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Jasemeister Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Αρχικά νόμιζα ότι αυτό που ήθελα ήταν πολλές καλές κιθάρες. Μετά νόμιζα ότι ήθελα πολλά καλά εφέ. Μετά νόμιζα ότι ήθελα πολλούς καλούς λαμπάτους+καμπίνες. Επιτέλους κατάλαβα ότι αυτό που θέλω είναι απλά να παίζω μουσική ασταμάτητα, είτε είναι κιθάρα, μπάσο, ντραμς, φωνητικά (έστω και φάλτσα). Να παίζω οτιδήποτε: metal, rock, Κολπλέυς, δημοτικά, ντιριντάχτα. Δε με νοιάζει αν θα παίξω με strat, tele, lp, sg. Δε με νοιάζει αν θα είναι vintage ή μοντέρνο. Δεν με ενδιαφέρει η χρηματική αξία μιας κιθάρας. Αν με εμπνέει να εκφραστώ με οποιονδήποτε τρόπο είναι ανεκτίμητη. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
kultura Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Σημειώστε το κρεσέντο του κυρίου παρακαλώ πάρα πολύ... Επαναθέσπιση της "ατάκας" τώρα! ;D Εγώ έχω ανακαλύψει ότι θα ήθελα πολύ να γίνω ΜΟΥΣΙΚΟΣ, και όχι απλά ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση