frunobulax Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Κολασμένο σκάσιμο τελεκάστερ όσο δεν πάει άλλο!!! http://www.youtube.com/watch?v=IuCkIFurEjc Πάνε πολλά χρόνια που τον είχα δει στο γήπεδο του παναθηναικου (live buddy guy-john mayall - albert collins) και αυτός ο ήχος μου έχει μείνει στο μυαλό από τότε...
kultura Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Χαρακτηριστικός ήχος και απίστευτη χαρακτηριστική φάτσα! Είναι εκφραστικότατος, πάντα μου φτιάχνει την διάθεση!
playloud Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Ημουν κι εγω σε αυτη τη συναυλια..... ο Albert Collins και ο Coco Montoya (κιθαριστας του Mayall) ηταν ΟΛΑ τα λεφτα Make me fries...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 H επιτομη φοβερης φρασεολογιας και ωραιου ηχου :-* 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Ημουν κι εγω σε αυτη τη συναυλια..... ο Albert Collins και ο Coco Montoya (κιθαριστας του Mayall) ηταν ΟΛΑ τα λεφτα Ο Coco παιζει με την High E στο πατωμα.Αλλο φρουτο. 5 long years
playloud Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Ο Coco παιζει με την High E στο πατωμα.Αλλο φρουτο. εννοεις με τις χορδες αναποδα ε? a la Albert King (δασκαλεεεεεεεεεε) Make me fries...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 εννοεις με τις χορδες αναποδα ε? a la Albert King (δασκαλεεεεεεεεεε) Τι παπ..αρια ειπα..ναι ρε'συ εννοουσα την low E στο πατωμα..Σαν τον No1 King. 5 long years
doubletrouble Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 θεος!!!απιστευτος ηχος!τι μαγνητη φοραει στο bridge?
frunobulax Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 θεος!!!απιστευτος ηχος!τι μαγνητη φοραει στο bridge? http://www.fenderplayersclub.com/artists_lounge/hall_of_legends/collins.htm#gear
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση