Dmi Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας παιδια...ειμαι καινουργιος στο φορουμ...θελς να σας ρωτησω κατι.... ξεκινησα πριν πεντε χρονια με ενα psr-260 yamaha ...περσι το εδωσα γιατι πλεον δεν με καλυπτε και αρχησα να ψαχνω για συνθ.μπηκα σε ενα μαγαζι μια μερα που πουλαγε συνθ και ειχα παιξει λιγο με ενα korg('η extreme ηταν 'η triton le)και μου αρεσε πολυ και το παιξημο του και σαν συνθ.θελς να μοθ πειτε τη γνωμη σας γιατι δεν εχω ασχολειθει με το αντικειμενο και δεν ξερω σχεδον τιποτα.το θελς για να παιζω metal & rock και τα συνδεω με κλασικη μουσικη(πιανο,βιολι...k.a)εσεισ τι μου προτηνετε?οχι απαρετητα korg αν και εχω ακουσει οτι στα rock και metal σκιζουν... ευχαριστω για το ενδιαφερον και τον χρονο σας...! + ευχαριστω τα παιδια που με ενημερωσαν για τουσ κανονες.
Noizer Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Γεια χαρά.Κοίτα , όλα τα συνθεσάιζερ καλά είναι ! Σημασία έχει να πάρεις κάποιο που να σου αρέσει εσένα και να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.Και βέβαια να είναι μια αγορά καλή από οικονομικής άποψης , δηλαδή να το πάρεις σε καλή τιμή...Ξεκινώντας από το πιο φτηνό στο πιο ακριβό (450 μέχρι 1000 ευρώ , τιμές Ελλάδας) οι επιλογές σου είναι οι εξής : Roland juno-d , korg x50 , roland juno-g , korg tr61 , yamaha mo6 και korg m50.Δεν έβαλα μέσα την υποκατηγορία των virtual analog γιατί είπες πως θες και ήχους από βιολιά κλπ. Πρέπει να σκεφτείς και αν θες να το κουβαλάς , αν σε ενδιαφέρει το sequencer...
edessaios Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Ναι μόνο που το πιό ακριβό δεν είναι 1000 ευρώ. :D
pkole Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Ναι μόνο που το πιό ακριβό δεν είναι 1000 ευρώ. :D Προφανώς δεν είναι το πιο ακριβό γενικά. Ο φίλος noizer προφανώς εννοεί ότι είναι το ακριβότερο από αυτά που προτείνει ο ίδιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση