sentientno6 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, το κάτω πιάτο του hi hat (14" PST3) μου, πιάνει μαύρη (?) σκόνη, με κόκκους χρυσόσκονης (?). Τι είναι αυτό το πράγμα??
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Το μόνο που έχω να πω, είναι αυτή τη μαύρη σκόνη με τη χρυσόσκονη να αποφύγεις να τη ρουφήξεις με καλαμάκι από τη μύτη. (Δεν ξέρω τι είναι φίλε, και συγνώμη για την πλάκα, ελπίζω κάποιος άλλος να σε διαφωτίσει.)
ippex Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Απο καμία μπαγκέτα κανα λάστιχο μελέτης ή απλή βρώμα...
chembeast Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 To πιατίνι έχει πρόβλημα μόνο στο σημείο που κάθεται εαν δεν είναι στρόγγυλη η τρύπα και εαν έχει ρωγμές στα άκρα ή στη επιφανειά του. Παίζεις με carbon μπαγκέτες? Εαν ναι απο εκεί είναι η σκόνη. Αλλιώς φταίνε μάλλον τα σφουγγαράκια που κάθεται το πιατίνι στην βάση. :D
sentientno6 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Πιθανότατα ναι, έιναι απο το σφουγγαράκι του hi hat stand (δεν παίζω με carbon ούτε με λάστιχο), αλλά η χρυσόσκονη απο που προέρχεται? Και πως γίνεται να είναι τόσο ομοιόμορφα απλωμένη πάνω στο πιατίνι? Ούτε καν φαίνεται! Μόνο απο περάσεις το δάκτυλο σου απο πάνω την καταλαβαίνεις. Θα αλλάξω το σφουγγαράκι και θα δω λοιπόν...
jmone Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 μήπως τρώγεται το πιατίνι και η χρυσόσκονη προέρχεται απ αυτό άσχετος είμαι αλλά λέω μήπως ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
sentientno6 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αλλά πως είναι δυνατόν να γίνεται αυτό? Ούτε στο ...Stagg hi hat δεν γινόταν! Ας μας διαφωτίσει κάποιος...
chembeast Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Εκεί που παταέι το πιατίνι έχει σφουγγαράκια και ένα κομμάτι πλαστικο που παρεμβάλλεται ανάμεσα στην μεταλλική βίδα της βάσης και το πιατίνι. Εαν λείπει και βαράς δυνατά πιθανώς να <<τρώς>> το πιατίνι και να δημιουργούνται ρινίσματα(χρυσόσκονη). Υποθέτω γιατί αυτό δεν το έχω δει πουθενά. Eαν είναι αυτό πάρε κατι τέτοιο ή φτιάξτο μόνο σου από κομμάτι σιλικονούχου σωλήνα(ή και πλαστικού). http://www.thomann.de/gr/pearl_np69_plastikschlauch.htm
YOUHOU Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου τέτοια σκόνη μέσα στο hi hat είχα παρατηρήσει στο hi hat paiste alpha στο οδείο που πήγαινα.Νομίζω οτι φθίρεται το σφουγγαράκι που πάει εκεί στο βίδομα.
UniversalPulse Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 ++++ για το σφουγγαρακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση