Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Ελα μωρη αρρώστια Shakiraaaaaaa. Το μικροφωνο που χρησιμοποιει κανει για ηχογράφηση κιθάρας;
playloud Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Οφτοπικ......... Sad Bafoon ποιος ειναι αυτος στο avatar? σαν το Θεοφανους ειναι με αλλο μαλλι και μουστακι αλλα Carmine Appice ;D ;D ;D Make me fries...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Οφτοπικ......... Sad Bafoon ποιος ειναι αυτος στο avatar? σαν το Θεοφανους ειναι με αλλο μαλλι και μουστακι αλλα Carmine Appice ;D ;D ;D [off topic] Ο ηρωικός Δημητρης Κατής σε πιο southern μονοπάτια... [end offtopic]
playloud Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Ο ηρωικός Δημητρης Κατής σε πιο southern μονοπάτια... ΑΜΑΝ, ο Κατης εβαλε μαλλια Make me fries...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 ..απλά τραβάει τα πίσω μαλλιά προς τα μπροστά, για να κρύψει την καράφλα. Φίλε Sad_Baffoon πως στην ΕΥΧΗ σου ήρθε να βάλεις τον Κατή avatar σου..; To keep you is no benefit. To destroy you, no loss
NoIzY Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Ιδέα μου ή άλλη μια ευκαιρία της didi να μας πιάσει τον κ :-Xο και με τα 2 χέρια?
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Κατής = cult = πόρωση=> avatar Angus Young = πιο μεγάλη πόρωση => για την πάρτη μου. Όντως 80 έουρος -> όρμα ρένα στην αρένα = βγήκε το μεροκάματο αλλά τι να κάνεις, λες και θα τους ξαναδείς :-\
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Κατής = cult = πόρωση=> avatar Angus Young = πιο μεγάλη πόρωση => για την πάρτη μου. Όντως 80 έουρος -> όρμα ρένα στην αρένα = βγήκε το μεροκάματο αλλά τι να κάνεις, λες και θα τους ξαναδείς :-\ Εισαι ωραιο τυπακι ρε μαγκα. :) 5 long years
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 ΑΜΑΝ, ο Κατης εβαλε μαλλια Εδω εχει ολοκληρο Μητσοτακη μπαρμπα,θα εμενε χωρις μαλλια? 5 long years
kouk Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Το πηράαααααααααααααααα απο χτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αγκαλιά κοιμηθήκαμε και μέχρι τις 28 θα το εχω πάντα πανω μου... μαγκες μαθητές την επόμενη γράφουμε το σκεφτήκατε? εμένα παντώς *χι% μου αφου ειναι για τελευτεο τουρ των ACDC... πωπω το λεω και δεν το πιστευο... τα λεμε στα καγκελα. http://www.noiz.gr/index.php?topic=159042.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση