Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γειά χαρά...

Δυστυχώς θα χρειαστεί να κάνω Format στο pc και θα ήθελα να κάνω την παρακάτω ερώτηση...

Χρησιμοποιώ το Reason 4 και έχω κάνει στα Favorites μια List με κάποιους αγαπημένους μου ήχους του NN-XT..

Υπάρχει κάποιος τρόπος η να το ρωτήσω ακόμα καλύτερα, το Reason μου δείνει την δυνατότητα να κάνω back up αυτή την List η μετά το format που θα το κάνω ξανα install θα πρέπει να ανεχτώ το  Search & Proceed που θα μου βγάζει όταν θα φορτώνω τα τραγούδια??? ??? ???

Ευχαριστώ...

'' Experimentation Connecting Musicians... ''

Δημοσιευμένο

Μπορείς να αντιγράψεις τον φάκελο και όταν επαναεγκαστήσεις το reason στις επιλογές να του βάλεις να δει που είναι ο φάκελος με τα favorites. Αλλιώς στο πρώτο search που θα κάνει επιλέγεις τον φάκελο και είσαι οκ.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο

Μπορείς να αντιγράψεις τον φάκελο και όταν επαναεγκαστήσεις το reason στις επιλογές να του βάλεις να δει που είναι ο φάκελος με τα favorites. Αλλιώς στο πρώτο search που θα κάνει επιλέγεις τον φάκελο και είσαι οκ.

Δεν βλέπω κανένα φάκελο..Μιλάμε πάντα στο παράθυρο που εμφανίζετε όταν πας να φορτώσεις ενα ήχο π.χ. στο NN-XT και στα

αριστερά σου εμφανίζει 2 παραθυράκια που λέγοντε :

Locations

Favorites

Εγώ αναφέρομαι στο Favorites που δεν έχει κανένα φάκελο παρα μόνο λίστες που έχουν ένα αστεράκι σαν σήμα.Φαντάσου οτι απο

διάφορα .rfl που έχω κοιτάξει εχω πάρει καποια που μου αρέσουν και έχω κάνει μια λίστα με τα αγαπημένα μου..

Ισως να υπάρχει και φάκελος όπως λες στα Favorites αλλα δεν ξέρω που..

Το Locations έχει φακέλους αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτο..

Μήπως υπάρχει στο φάκελο εγκατάστασης του Reason αλλά και πάλι δεν βρίσκω τπτ..

Δέν θέλω να πιστεύω ότι θα μπω ξανά στην διαδικασία να ψάχνω τους ήχους γιατί είναι αρκετα και δεν θα την παλέψω.

'' Experimentation Connecting Musicians... ''

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...