BoogieMan Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 το Perfect pitch ειναι κατι σαν τον γυναικειο αργασμο... καλο ειναι να υπαρχει αλλα δε μας ενδιαφερει και πολυ!!! ;D ;D ;D Texas tone that's bad to the bone...
Infernalgr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 το Perfect pitch ειναι κατι σαν τον γυναικειο αργασμο... καλο ειναι να υπαρχει αλλα δε μας ενδιαφερει και πολυ!!! ;D ;D ;D LOL!!! ;D ;D ;D ;D +100000000 Come to the dark side, we have cookies!
playloud Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 το Perfect pitch ειναι κατι σαν τον γυναικειο αργασμο... καλο ειναι να υπαρχει αλλα δε μας ενδιαφερει και πολυ!!! ;D ;D ;D Ναι, αλλα αν δεν τον πετυχαινεις, η δεν το κανεις καλα η εισαι "λιγος" ;) Make me fries...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 χαλαρωστε ρε παιδια! σαν να ειμαστε στο δημοτικο κανετε! ;) εμενα ο μπαμπας μου εχει μεγαλυτερη νταλικα απο τον δικο σου κ τους ναναει ολους! BoogieMan χαχαχαχα ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
BoogieMan Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Και το σημειο "G" πρεπει να ειναι καποιο overbending στη "G" χορδη... ;D ;D ;D (γκριματσα ικανοποιησης ο Β.Β. :P) Texas tone that's bad to the bone...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 γιατι ο καθεις θεωρει πως εχει κατι ουσιαστικο να δωσει. εμ,αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα στην παγκοσμια μουσικη σκηνη... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mehiko Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 εμ,αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα στην παγκοσμια μουσικη σκηνη... ;D ;D Προβλημα;;; Δεν νομιζω. Ισα ισα εγω αυτο θεωρω μαγεια της μουσικης. www.myspace.com/m0de0
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Προβλημα;;; Δεν νομιζω. Ισα ισα εγω αυτο θεωρω μαγεια της μουσικης. Μαγεία της μουσικής όταν τραγουδάς στο μπάνιο (ή παίζεις κιθάρα στο υπόγειο)...ο SF μιλάει για παγκόσμια μουσική σκηνή και συμφωνώ μαζί του. Βέβαια εάν η παγκόσμια μουσική σκηνή κατευθύνεται από X-Factor...προτιμώ το μπάνιο! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
mehiko Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Μαγεία της μουσικής όταν τραγουδάς στο μπάνιο (ή παίζεις κιθάρα στο υπόγειο)...ο SF μιλάει για παγκόσμια μουσική σκηνή και συμφωνώ μαζί του. Βέβαια εάν η παγκόσμια μουσική σκηνή κατευθύνεται από X-Factor...προτιμώ το μπάνιο! συ ειπας στο μπανιο. Εγω μιλαω για οποιονδηποτε εκτιθεται δημοσια. www.myspace.com/m0de0
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Το να ανεβάσεις ένα κομματάκι στο Soundclik ή στο Noiz σημαίνει ότι εκτίθεσαι δημόσια (δηλ δεν χρειάζεται να παίζεις live για να εκτίθεσαι, εκεί εκτιθεσαι πραγματικά όπως -νομίζω- το εννοεί ο SF). Aπλά θα συμπληρώσω ότι το πιο δύσκολο είναι να κοιτάς τον καθρέφτη σου και να ξέρεις πραγματικά ποιός είσαι Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση