DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 To σωστο με την τρυπο τελε θα ήταν να αποκτήσει ένα καπακι μπρος-πίσω έτσι ώστε εμφανισιακα να ειναι νορμαλ και να είναι και πουπουλο. Αλλα.... Μπροστα τουλαχιστον πρεπει να εχει καπακι. Αλλα διαφανο :P What frequency are YOU getting?
boukas Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα πάντως μου άρεσε και τα συχαρίκια μου σε όποιον το έκανε, καθώς πήρε ένα όργανο και το έκανε όπως ήθελε αυτός και δίχως να πολυσκοτίζεται για τα φράγκα, το μαρκετιγκ και πόσα χιλιάρικα θα χάσει. Μου θύμισε malmsteen που έχει πόσες strato 60's και τους έχει βγάλει τα μάτια. Άλλες έχουν scalloped ταστιέρες, άλλες floyd, άλλες είναι βαμμένες με πινέλα κτλ κτλ. Και όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αυτό το περίφημο "γιατί", απάντησε πολύ απλά "επειδή" "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Τι σχέση έχει αυτό το μινιμαλιστικό έκτρωμα με το θεϊκό Candy Apple Red μου; Αστα αυτα,ωραια ηταν πριν αποφασίσεις να την τρυπήσεις κ να τις βάλεις maple neck!! ;D :D ;D :o :) :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση