thanasis b Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 ενδιαφερομαι για μια ακουστικη μεχρι 200 ευρω .. δεν θελω να ξοδεψω περισσοτερα καθως την θελω για σκοπους οπως να την κουβαλαω παντα μαζι μου και απλα να παιζω οταν δεν μπορω να εχω την ηλεκτρικη κοντα μου! αυτο που θα ηθελα ειναι καλης κατασκευης τωρα απο ηχο και παιξιμο για τα λεφτα που δινω μαλλον δεν τιθεται και μεγαλο θεμα.. μια προταση απο φιλο ηταν αυτη.. http://www.logothetismusic.gr/pages/product.asp?prID=495 επισης θα ηθελα να πω οτι δεν ενδιαφερομαι για παραγγελια απο το νετ. αν εχετε καποια αποψη γνωμη ευχαριστως να προτεινεται. 8)
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δες και τις Tanglewood σε αυτά τα λεφτά. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
thanasis b Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 ειχα παιξει με taglewood και ο ηχος της ειναι πολυ μεταλλικος η κανω λαθος ??.. ειχα παιξει με μια της ταξης των 300ε. θα τις κοιταξω παντως.. ο τσιτιρηδης δεν τις εχει??(απορια απο που μπαινεις στο μαγαζι??)
thanasis b Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 τελικος πηρα την cort earth ground.. μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο την τιμη και την αποδοση της. 205 αρχικη 170 τελικη!! πολυ ωραια κιθαρα με ορεο μπρατσο και γεματο ηχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση