Amru Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 http://www.kenparkerarchtops.com ακουστε τα κλιπακια και καλη τυχη. 30.000-40.000, 8 το χρονο, για ενα οργανο που στην πραγματικοτητα αχιζει τα 45 χρονια ζωης και πρωτοποριας αυτου του υπεροχου εφευρετη.
Regent Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 :o :o :o TO BEER OR NOT TO BEER
Amru Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 εγω παντος οταν την παραγγειλω υα πληρωσω και κατι μεγαλο παραπανω να μου τη φερει ο ιδιος και να περασει 2-3 μερες στην αθηνα να μου κανει σεμηναρια...... :'( οταν μαζεπσω 40κ
The Genius Loci Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2008 Τις είχα δει παλιότερα. Πραγματικά δεν παλεύεται αυτός ο Κεν... Μπορεί άλλοι να έχουν αντιρρήσεις, εγώ πάντως τις βλέπω σαν Έργα Τέχνης. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
backys Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 :o :o :o :o :o :o :o και βαλε....
elavd Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα δε μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Κυριολεκτώ... www.facebook.com/YourPaintedSmile
odis13 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα δε μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Κυριολεκτώ... Γιατι ρε Ήλια? Περιεργες μεν, αλλα εχουν μια εξωτικη ομορφια νομιζω.
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα δε μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Κυριολεκτώ... +1.Το headstock απο μονο του ειναι ικανο να τα καταστρεψει ολα
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Θα ήθελα να είχα ακόμα ένα εικονογραφημένο βιβλίο για την ιστορία της κιθάρας, που είχε πέσει στα χέρια μου. Θα μπορούσα να σας δείξω "αρχαία" όργανα που θα σας φαινόταν πολύ πιο ασυνήθιστα και "αποκρουστικά"... Αλλά βλέπετε το marketing μας έχει υποχρεώσει να θεωρούμε "όμορφο" ένα συγκεκριμένο πρότυπο. Πολύ απλά θυμηθείτε το πρότυπο γυναικείας ομορφιάς πριν 100 χρόνια σε σύγκριση με το σημερινό. ;) ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
elavd Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 To headstock μου θυμίζει Parker (τις οποίες προσωπικά απεχθάνομαι...)!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση