gregg Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Σ'ευχαριστω φιλε z43k0 :) just changed avatar :p
stavrilian Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ ομορφο φιλε gregg!Μπράβο! Οσο για το φλυαρο, αφου ετσι του βγαινει του παιδιου τι να κάνουμε τώρα? :) Μπραβο και παλι!
nuno Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ ωραίος φίλε μου gregg . Εγω δεν ξέρω αν έπαιξες λίγες ή πολλές νότες αλλά δε μ ενδιαφέρει κιόλας....μην ξεχνάς.....όπως λέει και ο Vai "you don't need to play fast to suck" Πάντως εμένα μου "μίλησες"!!!! Αν αυτο το σολίδι το παιζε ο X αγαπημένος κιθαρίστας του noiz θα ακούγαμε διθυραμβικές κριτικές τωρα... Ευγέ Περιμένω κι άλλα κλιπάκια
gregg Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ ομορφο φιλε gregg!Μπράβο! Οσο για το φλυαρο, αφου ετσι του βγαινει του παιδιου τι να κάνουμε τώρα? :) Μπραβο και παλι! Σ'ευχαριστω φιλε Stavrilian :) :) Πολύ ωραίος φίλε μου gregg . Εγω δεν ξέρω αν έπαιξες λίγες ή πολλές νότες αλλά δε μ ενδιαφέρει κιόλας....μην ξεχνάς.....όπως λέει και ο Vai "you don't need to play fast to suck" Πάντως εμένα μου "μίλησες"!!!! Αν αυτο το σολίδι το παιζε ο X αγαπημένος κιθαρίστας του noiz θα ακούγαμε διθυραμβικές κριτικές τωρα... Ευγέ Περιμένω κι άλλα κλιπάκια Thanks φιλε nuno, να σαι καλα :) :) just changed avatar :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση