yannis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον δεν ειμαι αντικειμενικός καθώς η νατάσσα είναι κουμπάρα μου... ωστόσο είναι μάλλον προφανές οτι έχει πολύ καλή φωνή και τρομερή άνεση με το κοινό. Πρόπερσι παίξαμε κατι σ/κ στον Ιανό και το διαπίστωσα και από τη θέση του μουσικού τη σκηνική άνεση και την επικοινωνία με το κοινό.
elavd Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Ωραία. Έχεις κάποιο video; Μεταξύ μας, δε νομίζω ότι κολλάει στη συγκεκριμένη κατηγορία το post σου... ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile
ohhai Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Στίχοι που σε χτυπάνε πολύ δυνατά και σου μένουν. Μπράβο στην κ.Μποφίλιου, πρέπει να το νιώθεις πολύ το τραγούδι για να βγάλεις τέτοιους στίχους!... http://yfrog.com/1nflashtk2j
tugito Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2009 Για μένα τα λόγια περισσεύουν για την Μποφίλιου παρόλο που δεν ακούω έντεχνο. Εχω τα cd της και τα θεωρώ απίστευτα (ναι αγορασμένα κι όμως). Την ίδια σαν φωνή, ερμηνεία την θεωρώ το ύψιστο εν ελλάδι κι ας γαυγίσουν διάφοροι. Οσο για τον συνθέτη και τον στιχουργο.. χιλια ευγε.. Δεν υπάρχει με λίγα λόγια κάτι καλύτερο εν ελλάδι για μένα (υποκειμενική μου γνώμη αλλα αφου ειμαι πανκάς εχει βαριά αξία). ;D ;D
SpyrosCh Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2009 Και εγώ την είχα δει σε εκείνη τη Συναυλία που έγινε στην πανεπιστημίου τότε το δεκέμβριο που είχε ανέβει όλη η σάρα και η μάρα (τσουκνιδομαχαιρίτσες κλπ) και ΣΑΦΩΣ ξεχώρισε! Μπράβο της, το αξίζει.. ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση