12plus Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Παίδες, Δώστε ένα χέρι να ανεβάσουμε λίγο το chat του site γιατί το αξίζει και πρώτα απ' όλα βοηθά και πολυ περισσότερο εμάς τους ίδιους με τη συνεχή και γρήγορη ροή του! Τι λέτε; Η συζήτηση μπορεί να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα έτσι. :wink: Ελπίζω τελικά να γεμίσει ζωή γιατί κάθε φορά που μπαίνω είναι άδειο! Αν θέλετε γράψτε τις σκέψεις και ιδέες σας για αυτό και για το πως μπορεί να λειτουργήσει! :idea: Χαιρετώ! :D
trolley Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Ωραίος ο 12plus. Προτείνω τη δημιουργία των παρακάτω rooms: α) Κιθαροκόλλημα (για αυτούς που διαβάζουν φρόϋντ)β) Κομπιούτερς (για τους άσχετους με&μουσική)γ) Αναλογίλα (για τους θρησκόληπτους)δ) Ψεύτη Ντουνιά (για όσους τα έχουν πάρει) Πλάκα κάνω, μην αρχίσετε τη γκρίνια. :) Mea Culpa
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 +10 ο 12plus :D You are wrong f**ked and overatted...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 φιλε eye το αφησαμε και επιασε αραχνες,ειδες??? που ειναι οι καλες εποχες που λιωναμε στο chat συμφωνω με τον φιλο μας,καιρος να το αναθερμανουμε το θεμα.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
toneless Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2005 Προσωπικά δεν μπορώ να μπώ στο chat. Μου είπαν ότι κανονικά βγαίνει με την είσοδο σε αυτό ένα pop up παράθυρο αλλά τίποτα... Άκου να δεις.
Formant Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2005 Αν το FireWall του Server μου επέτρεπε να κάνω Chat θα το έκανα ευχαρίστως........ Formant. P>Not everyone understands house music...
trolley Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2005 Μια και εμφανίστηκαν δύο τεχνικά προβλήματα στην πορεία της κουβέντας, απαντώ: α) Αν δεν σας ανοίγει το pop-up παράθυρο, αυτό οφείλετε είτε στο ότι τρέχετε Windows XP SP2, είτε ότι έχετε βάλει στον Internet Explorer κάποιο από αυτά τα δημοφιλή toolbars (Google, Yahoo, Msn), είτε ότι τρέχετε Mozilla Firefox. Σε όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να βρείτε τον τρόπο για να πείσετε τον browser να ΜΗΝ μπλοκάρει τα popup παράθυρα. Στον Internet Explorer ο τρόπος είναι να κρατάτε πατημένο το πλήκτρο Ctrl την ώρα που πατάτε τη λέξη Talk Room για να μπείτε στο chat. β) Αν το firewall σας αφήνει να δείτε το noiz, τότε θα σας αφήνει να κάνετε και chat μέσα από το chat του noiz. Ο λόγος είναι ότι το chat του noiz δεν είναι πραγματικό chat, αλλά ένα web περιβάλλον που εξομειώνει τη λειτουργία ενός chat προγράμματος. Καλό μπλα-μπλα: θα συναντηθούμε στο σαλούν. Mea Culpa
toneless Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2005 Thanks ρε Wow!! Κάτι άλλαξα στα options του firefox και τώρα νομίζω μπαίνω μια χαρά... Άκου να δεις.
gangster Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2006 Υπάρχει περίπτωση να μπει κανείς ΤΩΡΑ σε εκείνο το καημένο, ξεχασμένο chat; :D one colour: black - and shades of grey
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση