NicolasAth72 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Άνοιξα τις προάλλες το τελευταίο μου απόκτημα, εναν hiwatt dr-504 (50W) του 1974-75 και πηρα μερικες φωτογραφίες.... παρτε ματι όσοι είσαστε του ιστορικου-αρχαιολογικου photos 00 - 03 board photos 04-07 transformers & caps serial no. & sticker tubes https://www.facebook.com/automaton.athens
kultura Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Μμμμμ.... [φατσούλα που ξερογλείφεται] Κλιπς; ::)
trigga Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Σιγα το σαραβαλο του 75 ρε.Αυτες οι σκουριασμένες βίδες ξέρεις πόσο επηρρεάζουν τον ήχο?Τα πρίμα σου γίνονται πιο μουντα.Χάνεις γνώσεις κλασσικής αν παιζεις με αυτο το κουτί με τα λαμπάκια.Επένδυσε σε χριστουγεννιάτικο δενδρίλιο.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Είναι της Hylight era. Άξιος. Κι εγώ φλερτάρω με έναν τέτοιο κόμπο. Κοίτα προσεκτικά γιατί είναι πολύ πιθανό να έχει υπογραφή με μαρκαδόρο του ατόμου που έκανε την τελική επιθεώρηση και burn in test (αν είσαι τυχερός, ο ίδιος ο Harry Joyce). ΥΓ. Μην ξεχάσεις να γεφυρώσεις τα κανάλια, πετάει!!! Μόνο έτσι πρέπει να χρησιμοποιείται αυτός ο ενισχυτής! ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
odis13 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου kultura χωρις να θελω να φανω γραφικος η κλισε, καλα τα κλιπς αλλα τετοια συγκεκριμενα μηχανηματα αν δεν τα έχεις μπροστα σου να τα ακους με τα αφτια σου....χανεται ολη η μαγεια τους. Κατα τα άλλα΄μου τρεχουνε τα σαλια.
Earendil Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Νικόλα, αυτός είναι ο γνωστός Hiwatt; Και έχει Mullard και Valvo; Και δεν τον έχω κλέψει;; >:( ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
RockaRolla Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Να υποθέσω ότι τέτοιας κατασκευής ενισχυτές: 1ον δεν παθαίνουν τίποτα 2ον αν τελικά πάθουν κάτι, τους ανοίγεις, βλέπεις τι κάηκε / χάλασε / μούχλιασε / σκούριασε, το αφαιρείς, βρίσκεις (εδώ μάλλον είναι το δύσκολο της όλης φάσης) το αντίστοιχο ανταλλακτικό και όλα καλά? Ούτε τσιπάκια, ούτε καλώδια- γαρδούμπα, ούτε ψηφιακούς διαβόλους.... Εύγε φίλε. (για ήχο δεν σχολιάζω, λαμπάτος HIwatt, μου ρχεται στο μυαλό AC/DC-ίλα και ένα κάρο άλλα κλασσικά ΡΟΚ) Αυτάααα......
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 λαμπάτος HIwatt, μου ρχεται στο μυαλό AC/DC-ίλα και ένα κάρο άλλα κλασσικά ΡΟΚ Τα εχεις μπερδεψει λιγο :) οι ACDC χρησιμοποιουν μονο Marshall (& WIZARD πoυ ουσιαστικα Marshall copies ειναι) ειναι πολυ δυσκολο να βγει αυτος ο ηχος χωρις εναν παλιο καλο μονοκαναλο Marshall & φυσικα ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βγει απο HIWATT. Οι HIWATT ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟΙ ενισχυτες (δεν βγαζουν δηλ.απο μονοι τους παραμορφωση με καμμια κυβερνηση ;)) και τον κλασσικο ηχο τους θα τον ακουσεις κυριως στους Pink Floyd & στους WHO ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2008 Νικόλα, φαντάζομαι θα κρατήσεις τον λόγο σου, ε; Θα με αφήσεις να καρφώσω το Epi στον ... ενισχυτάκο... :o ??? ::) >:( :P :-\ :-[ ::) :( :D ;) LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση