Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τι να λέμε ρε παιδιά;; Φοβερός. Σου δίνει την εντύπωση στο βιντεάκι που μιμείται τους θεούς, ότι παίζουν οι ίδιοι!! Ειλικρινά απίστευτος...

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Δημοσιευμένο

Παιδια να κανω λιγο το συνηγορο του διαβολου?? Αναμφισβητητα προκειται για εναν απο τους πιο ταλαντουχους κιθαριστες του σημερα. Ομως του λειπει κατι πολυ βασικο: Το προσωπικο στυλ!! Οταν ακουσεις vai, καταλαβαινεις οτι ειναι vai. Το ιδιο κι ο satriani. Το iδιο και ο santana. To ιδιο κι ο gary moore και πολλοι αλλοι.

Για να μη μακρυγορω, θεωρω οτι ενω ειναι εκπληκτικος στο να παιζει στο στυλ αλλων γνωστων κιθαριστων, στο δικο του δισκο δεν ακουσα ενα πραγματικα φοβερο κομματι της κλασης του for the love of god, ή του the forgotten pt 2. Και δυστυχως δεν ακουω κατι ξεχωριστο στο φρασεολογιο ή στον ηχο του.

Δημοσιευμένο

κι εγώ όταν άκουσα το g3 πρώτη φορά δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τον vai από τον satriani! Ακούγοντας όμως με τον καιρό όλο και πιο πολύ τον καθένα διέκρινα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τώρα είναι πολύ δύσκολο να τους μπερδέψω...  ;D

Μπορώ να σ πω πως το ίδιο με σένα έλεγα και για τον govan μέχρι που τον παρακολούθησα πιο προσεκτικά! Πλέον μπορώ να τον καταλάβω από χιλιόμετρα! Έχει χαρακτήρα και πολύ ιδιαίτερη φρασεολογία και μπορεί να μην το έπιασες αλλά σκέψου.. Στον δίσκο του σου φάνηκε να αντιγράφει κάποιον; νομίζω όχι.. Και γιατο νομίζω πως έχει ιδιαίτερο (και πολύ ωραίο) χαρακτήρα! ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...