takis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 λοιπον χθες μου ηρθε μετα απο 8μερες που το παραγγειλα το dvd αυτου του..εξωγηινου με μονο 9$ μαζι με εξοδα αποστολης. αξιζει πραγματικα για τοσο λιγα λεφτα να παραγγειλει καποιος ο οποιος ασχολειται με κιθαρα αλλα και οχι μονο,αυτο το dvd(παιζει και σαξοφωνιστας στην συναυλια αλλα και ολοι οι μουσικοι που παιζουν συμμετεχουν παρα πολυ για να βγει αυτο που ..ελπιζω να ακουσετε...:wink: )η μουσικη που παιζουν ειναι απο blues/rocκ/country μεχρι jazz/fusion... το link ειναι αυτο και αξιζει πραγματικα.δειτε και τα clips. οποιος το παρει ή ακουσει τα clips θελω σχολια για να δω αν μονο εγω εχω ενθουσιαστει τοσο 8) http://www.tonemerchants.com/Guthrie_Govan_Clips.htm
eangle Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 Τον Guthrie Govan τον παρακολουθώ πολλά χρόνια είναι πολύ καλός κιθαρίστας έχω μαζέψει αρκετά κομμάτια του από περιοδικά, με ενδιαφέρει το dvd αλά δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα clip για να πάρω μια ιδέα ξέρεις γιατί ? http://www.myspace.com/theohatz
takis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2005 δεν ξερω ρε..αλλα δεν χρειαζεσαι ιδεα...
panosthemaster Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 ο τυπας τα σπαει απλα!εμενα που δεν μ αρεσαν και τοσο τετοιου ειδους τραγουδια μολις ακουσα guthrie τρελαθηκα!! παραθετω και ενα λινκ για τους...<<νεους>> :P Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος!
Bullfrog Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 ο τυπας τα σπαει απλα!εμενα που δεν μ αρεσαν και τοσο τετοιου ειδους τραγουδια μολις ακουσα guthrie τρελαθηκα!! παραθετω και ενα λινκ για τους...<<νεους>> :P Στις ταινίες όλα γίνονται ;D Live τα κάνει αυτά??? :P Make a married woman laugh and youre halfway there
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Στις ταινίες όλα γίνονται ;D Live τα κάνει αυτά??? :P Αν δεν ανεβάσει webcam clip στο noiz εγώ δεν τον πιστεύω. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Ειχα μια συζητηση με εναν φιλο(καταπληκτικος κιθαριστας και δασκαλος) πριν καιρο για τον Govan και μου ειπε τα εξης: I've seen Guthrie several times in guitar clinics.Really good guy and modest.But he makes all other guitarists look like shit compared to what he plays ;D ;D ;D Ρωταω και εγω ο εξυπνος: Really?What's his playing style?Can you define it? Απαντηση: He is metal,shred,rock,jazz,fusion,blues......you name it,he plays it ;D ;D ;D Του ζητησα και μου εδωσε κατι guitar lessons του Govan Απο τοτε τον μισω ;D ;D ;D ;D ;D ;D .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
Vaisilis Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 ο δασκαλος των δασκαλων, ο τρισμεγιστος κιθαριστας... οτι και να πω θα ναι λιγο! καντε ενα search στο youtube και μαζευτε τα σαγονια σας απλα! http://www.youtube.com/user/psofoss
thanasis b Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Kοιτα συμπτωση χθες το βραδυ σκεφτομουν να ανοιξω ενα παρομοιο θεμα με αφορμη αυτο το βιντεο
dvat Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Αφενός αν δεν παινέψεις το nickname σου θα πέσει και θα σε πλακώσει.... και αφετέρου ότι και να λέμε ο Govan είναι ο πιο ολοκληρωμένος σύγχρονος κιθαρίστας!!!! Χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες τεχνικές και έχει μελετήσει σε βάθος όλα σχεδόν τα κλασσικά κιθαριστικά στυλ (μπλουζ, ροκ, κλπ...). Οτιδήποτε παίζει δε, το κάνει με ένα απίστευτο fluency και φυσικότητα!!!! Να βγαίνουν δημόσια Greg Howe και Reb Beach και να κάνουν τόσο εγκωμιαστικές δηλώσεις μόνο τυχαίο δεν είναι βέβαια. Ούτε βέβαια να σε παρακαλάνε οι κύριοι Phill Hilborne και Dave Kilminster (άλλοι τυχαίοι κιθαρίστες....) βγάλεις cd!!! ;D ;D Μοιάζει να έχει πάντα το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους! Όχι άλλα μινόρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση