Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

λοιπον χθες μου ηρθε μετα απο 8μερες που το παραγγειλα το dvd αυτου του..εξωγηινου με μονο 9$ μαζι με εξοδα αποστολης.

αξιζει πραγματικα για τοσο λιγα λεφτα να παραγγειλει καποιος ο οποιος ασχολειται με κιθαρα αλλα και οχι μονο,αυτο το dvd(παιζει και σαξοφωνιστας στην συναυλια αλλα και ολοι οι μουσικοι που παιζουν συμμετεχουν παρα πολυ για να βγει αυτο που ..ελπιζω να ακουσετε...:wink: )η μουσικη που παιζουν ειναι απο blues/rocκ/country μεχρι jazz/fusion...

το link ειναι αυτο και αξιζει πραγματικα.δειτε και τα clips.

οποιος το παρει ή ακουσει τα clips θελω σχολια για να δω αν μονο εγω εχω ενθουσιαστει τοσο 8)

http://www.tonemerchants.com/Guthrie_Govan_Clips.htm

Δημοσιευμένο

Τον Guthrie Govan τον παρακολουθώ πολλά χρόνια είναι πολύ καλός κιθαρίστας έχω μαζέψει αρκετά κομμάτια του από περιοδικά, με ενδιαφέρει το dvd αλά δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα clip για να πάρω μια ιδέα ξέρεις γιατί ?

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσιευμένο

ο τυπας τα σπαει απλα!εμενα που δεν μ αρεσαν και τοσο τετοιου ειδους τραγουδια μολις ακουσα guthrie τρελαθηκα!!

παραθετω και ενα λινκ για τους...<<νεους>>  :P

Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος!

Δημοσιευμένο

ο τυπας τα σπαει απλα!εμενα που δεν μ αρεσαν και τοσο τετοιου ειδους τραγουδια μολις ακουσα guthrie τρελαθηκα!!

παραθετω και ενα λινκ για τους...<<νεους>>  :P

Στις ταινίες όλα γίνονται  ;D Live τα κάνει αυτά???  :P

Make a married woman laugh and youre halfway there

Δημοσιευμένο

Ειχα μια συζητηση με εναν φιλο(καταπληκτικος κιθαριστας και δασκαλος) πριν καιρο για τον Govan και μου ειπε τα εξης:

I've seen Guthrie several times in guitar clinics.Really good guy and modest.But he makes all other guitarists look like shit compared to what he plays ;D ;D ;D

Ρωταω και εγω ο εξυπνος: Really?What's his playing style?Can you define it?

Απαντηση: He is metal,shred,rock,jazz,fusion,blues......you name it,he plays it ;D ;D ;D

Του ζητησα και μου εδωσε κατι guitar lessons του Govan

Απο τοτε τον μισω ;D ;D ;D ;D ;D ;D

.o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!

Δημοσιευμένο

Αφενός αν δεν παινέψεις το nickname σου θα πέσει και θα σε πλακώσει.... και αφετέρου ότι και να λέμε ο Govan είναι ο πιο ολοκληρωμένος σύγχρονος κιθαρίστας!!!!

Χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες τεχνικές και έχει μελετήσει σε βάθος όλα σχεδόν τα κλασσικά κιθαριστικά στυλ (μπλουζ, ροκ, κλπ...). Οτιδήποτε παίζει δε, το κάνει με ένα απίστευτο fluency και φυσικότητα!!!!

Να βγαίνουν δημόσια Greg Howe και Reb Beach και να κάνουν τόσο εγκωμιαστικές δηλώσεις μόνο τυχαίο δεν είναι βέβαια. Ούτε βέβαια να σε παρακαλάνε οι κύριοι Phill Hilborne και Dave Kilminster (άλλοι τυχαίοι κιθαρίστες....) βγάλεις cd!!!  ;D ;D

Μοιάζει να έχει πάντα το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους!

Όχι άλλα μινόρε...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...