Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

..

Eδώ γρατζουνάει ένα ταυράκι....

Δεν το γρατζουνάει, απλά του ξύνει λίγο στην πλάτη.  :)

Παρπιπτόντως... επειδή με ρωτούν διάφοροι με pm.... ο μπασίστας ΔΕΝ είναι μεγάλος αδερφός του Μαχαιρίτσα.

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ουδείς διακαής πόθος να μάθω τι κιθάρα ήταν, ούτε φυσικά σκέφτομαι να αγοράσω την κιθάρα που είχε ο Παύλος. Ό,τι κιθάρα και να του δίναμε πιστεύω πως με το ταλέντο του θα μπορούσε να δημιουργήσει τα ίδια αριστουργήματα. Για απλή περιέργεια πρόκειτε, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσα να ξεχωρίσω το headstock στα βίντεο.

Φιλικά, Οναροβάτης :)

Δημοσιευμένο

Κατ'αρχάς δεν βρίσκω το αρχικό μου μήνυμα. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ίσως να φταίει ο Browser.

Όσο για την κιθάρα, δεν καίγομαι και πολύ να μάθω, ούτε φυσικά σκέφτομαι να αγοράσω την κιθάρα που είχε ο Παύλος. Ό,τι κιθάρα και να του δίναμε πιστεύω πως με το ταλέντο του θα μπορούσε να δημιουργήσει τα ίδια αριστουργήματα. Για απλή περιέργεια πρόκειτε, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσα να ξεχωρίσω το headstock στα βίντεο.

Φιλικά, Οναροβάτης :)

μπραβο onarovatis επιτελους...εβαλες τα πραγματα στη θεση τους γιατι το θεμα ειχε ξεφτιλιστει!!!

Δημοσιευμένο

αυτα τα ασπρομαυρα τα ηθελε ο κωλος μου ρε σεις.Πολυ τα χαρηκα τα 69,το βιβλιο των ηρωων.Καιρο εχω να ακουσω ποιοτητες τετοιες.Φανκοροκ κ μπλουζ σολιες αυτα ειναι.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...