Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Στα ίδια είναι, πάνω κάτω. Ίσως η cort να'ναι ελαφρώς καλύτερη κατασκευαστικά, αλλά έχοντας και μια z6 (με 81/85), και μια epi gothic LP (85/60), μπορώ να πώ με σιγουριά πως καμία δεν με απογοήτευσε - αν και έχε υπόψη σου πως στην epi θα χρειαστείς και shielding και σωστή γείωση. Για την Z4 δεν γνωρίζω...

Δημοσιευμένο

+ 16352 σε όλα όσα λέει ο x-minor. τα ίδια θα έλεγα κι εγώ (διαβάζεις το μυαλό μου παλιοκανιμόθριε εεε?? ;D ;D ;D). Εμένα η δικιά μου gothic LP είναι χάρμα. Θα σου πρότεινα αυτήν και όχι το ταυράκι πάντως, όχι πως παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά είναι πιο όμορφη  :P

Σίγουρα τις προτιμώ από th Z2, για την Ζ4 δεν ξέρω. Η epiphone gothic series είναι απίστευτα υποτιμημένες. σίγουρα θα σου κοστίσουν λιγότερο πάντως, και το αποτέλεσμα... το σίγουρο είναι πως δεν θα απογοητευτείς. Αμα δεν σε πειράζει να δώσεις τα παραπάνω, πάρε την explorer να πουλάς και μούρη  :P

off topic (βρήκα ευκαιρία  :P): X - minor, μιας και σε βλέπω πως παίζεις EMG, μήπως τυχαίνει να έχεις παίξει με τους splitcoiling humbuckers, τον 89 και τον αντίστοιχο 81? σκέφτομαι να βάλω αυτούς πάνω στην epi αντί για τον ΤΒ - 6 που φοράει τώρα...

Gibson Les Paul Goth: Dream guitar

Δημοσιευμένο

Τους έχω ακούσει πάνω σε άλλες κιθάρες, αλλά όχι στη δικιά μου. Εντάξει, καλοί είναι, δεν λέω, αλλά όταν παίζω με κιθάρες με EMG τα καθαρά είναι εντελώς δευτερεύοντα, οπότε δεν θα'παιρνα κάποιον split. Εξ'άλλου κι ο 60 μια χαρά μου κάθεται γι'αυτό το λόγο!  :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...