Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο καλώδιο αρκεί για να συνδέσεις κιθάρα σε απλή (on board) κάρτα ήχου?

έχω συνδέσει απευθείας την κιθάρα στην κάρτα (με απλό καλώδιο) και παίρνω πολύ αδύναμο σήμα με υπερβολικό θόρυβο. αν πάρω το T.BONE το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο?

http://www.thomann.de/gr/the_tbone_usb1g.htm?sid=98e5efec539c965b3c701a4a658b915b

Δημοσιευμένο

δεν ειναι θεμα καλωδιου. χρειαζεται προενισχυση π.χ. ενα πεταλακι, οσο για τον θορυβο μπορει να την εβαλες στην εισοδο μικροφωνου. αν συνδεσεις προενισχυση και μετα στο line in της καρτας και συνεχιζει ο θορυβος χρειαζεσαι καλυτερη καρτα.

Δημοσιευμένο

Η πατεντούλα που λίνκαρε ο συνφορουμίτης με το Τ Bone μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έχει. Βλέπω ότι διαθέτει μετατροπέα αναλογικού σήματος προς ψηφιακό, USB interface και ενίσχυση κατά 22db. Αφού επίσης λέει ότι είναι plug and play, θα λειτουργήσει χωρίς έξτρα drivers και θα αναλάβει τον ρόλο της κάρτας ήχου, παρακάμπτοντας τελείως την onboard.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

Η πατεντούλα που λίνκαρε ο συνφορουμίτης με το Τ Bone μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έχει. Βλέπω ότι διαθέτει μετατροπέα αναλογικού σήματος προς ψηφιακό, USB interface και ενίσχυση κατά 22db. Αφού επίσης λέει ότι είναι plug and play, θα λειτουργήσει χωρίς έξτρα drivers και θα αναλάβει τον ρόλο της κάρτας ήχου, παρακάμπτοντας τελείως την onboard.

Εχω την εντύπωση πως αφου το συστημα θα την δει ως κάρτα ήχου (έστω usb) θα χρειαστεί να περαστούν καποιοι drivers για να δηλωθούν στο σύστημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας.

Συγχωρ΄ξστε με αν κάνω λάθος.

Δημοσιευμένο

Όχι, αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο. Πιθανότατα θα ενεργοποιηθεί στον υπολογιστή ο ενσωματωμένος generic windows audio driver, αρκεί να μην έχεις ξεμείνει στα... Windaz 98.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

ετοιμαζόμουν να κάνω αγορά από τόμαν και έλεγα να το πάρω (το T-Bone ) να το δοκιμάσω μια που είναι φτηνό, αλλά τελικά θα ψωνίσω από Αγγλία.

οπότε άκυρο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...