marathon Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 εγω επειδη εχω την fender american deluxe αλλα hss θα μπορουσα μελλοντικα οταν θελησω πιο vintage κατασταση να του αλλαξω με 3 μονους και εαν ναι ποιους θα προτεινατε....? Όπως έχει πεί ο Elavd (και συμφωνώ), πιο vintage από Fender Customshop 54 δεν θα βρείς (με τα δικά μου αυτιά) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
kultura Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τα περί Jeff Beck, και συμφωνώ και με αυτά που ειπώθηκαν... Η ερώτηση ήταν καθαρά από περιέργεια, δεν σκοπεύω να βάλω τέτοιους μαγνήτες στη στρατ μου...
Steve_Vai06 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τώρα αφού αποφάσισα οτι θα πάρω την HSS λόγω LSR και λόγω λίγο πιο hot neck μαγνήτη θα ήθελα την αποψή σας στο με τι ταστιέρα να την πάρω? Rosewood ή Maple? Ioannina! The best city in this f@ckin' world!
evris Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τώρα αφού αποφάσισα οτι θα πάρω την HSS λόγω LSR και λόγω λίγο πιο hot neck μαγνήτη θα ήθελα την αποψή σας στο με τι ταστιέρα να την πάρω? Rosewood ή Maple? Με maple My love for you is ticking clock, Berserker
EA Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Maple. Satisfied Digitech RP500 User!!!
funkysoul Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 maple papa don't take no mess!!
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Rosewood ή Maple? με οποια σε βολευει περισσοτερο (και σου αρεσει εμφανησιακα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
evris Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 ο λογος? Μου αρεσει η αισθηση του Κανει το μανικι σου απροσβλητο απο σαρακι. My love for you is ticking clock, Berserker
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Μου αρεσει η αισθηση του Κανει το μανικι σου απροσβλητο απο σαρακι. & απο το κακο το...ματι ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση