dimitrismusic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 καλυσπερα σε ολους καταρχην.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. εχω ενα electribe-drum . ενω βλεπω οτι μεσα στο cubase ηχογραφη αυτο που παιζω δεν μπορω να το ακουσω.τι κανω λαθος?
sakisthegr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως έχεις κανένα Mute πατημένο? Τo Μοnitor είναι ΟΚ ? Σε άλλη περίπτωση RTFM ! Nothing is said that has not been said before...
dimitrismusic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 επειδη ειμαι και λιγο ασχετος :o :o :o αν μπορεις να μου τα πεις λιγο πιο απλα? εχω το cubase 4.αν δεν σου κανει κοπο
dimitrismusic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 monitor+mute ειναι οκ.μεσα απο το ιδιο το προγραμμα οτι γραφω το ακουω απο το εξωτερικο μηχανημα δεν μπορω
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημητρη πηγαινε Device setup και τσεκαρισε το Direct monitoring. Τι καρτα ηχου εχεις ??
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημητρη πατα F3 να ανοιξει η κονσολα του Cubase και κοιταξε πρωτα εαν μπαινει το σημα στο Cubase.
philippos_encore Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ (ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΝΤΕΣΙΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ (ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ MONITOR MIX) , ΣΤΟ ΓΡΑΨΕ/ ΑΚΟΥ...
dimitrismusic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Direct monitoring. αυτο ουτε μπορω να το τσεκαπω ουτε να το ξετσεκαρω :'(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση