maze Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι καθόλου άκυρος. Αυτό που λέει είναι απόλυτα τεκμηριωμένο: αν δεν μπορείς παίζοντας την ίδια μελωδία να κάνεις χιτ, τότε πότε θα το κάνεις; Για τον αφορισμό σου, απέναντι στο επιχείρημα του spy... ειναι πολυ ακυρος γιατι και χιτ εχει κανει στον τομεα του.τι να κανουμε ο πολυς κοσμος ακουει μουσικη με στιχους.και δεν παίζει πάντα μπροστά σε κοινό αποτελούμενο από guitar geeks ειδικα ο σατριανι.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 ειναι πολυ ακυρος ..... Μια χαρά τα λέει ο SPY. :) ...και δεν παίζει πάντα μπροστά σε κοινό αποτελούμενο από guitar geeks ειδικα ο σατριανι. Όχι, παίζει και σε αρρεβώνες. ;D Για να μην παρεξηγηθώ....... μου αρέσει μερικές φορές ο Σαντριάνης... αλλά αν δεν έπαιζα κιθάρα είναι πολύ πιθανό να αδιαφορούσα για τη μουσική του. :)
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 χιτ εχει κανει στον τομεα του Ακριβώς. Ενώ οι Coldplay έχουν κάνει χιτ γενικά. LEGO people live in houses made of their own flesh.
maze Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Ακριβώς. Ενώ οι Coldplay έχουν κάνει χιτ γενικά. και αυτο ακυρο ειναι
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Για να μην παρεξηγηθώ....... μου αρέσει μερικές φορές ο Σαντριάνης... αλλά αν δεν έπαιζα κιθάρα είναι πολύ πιθανό να αδιαφορούσα για τη μουσική του. :) Αυτό μόνο θετικό είναι ;)
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 και δεν παίζει πάντα μπροστά σε κοινό αποτελούμενο από guitar geeks ειδικα ο σατριανι. εχεις απολυτο δικιο την τελευταια φορα που επαιξε εδω ειχε και 2 μπαργουμεν και τον Πακιστανο που επλενε τα ποτηρια...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Don_Pasquale Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά συγγνώμη, αλλά είναι ο μόνος σολο κιθαρίστας που έχει σωστό phrasing και βγάζει "τραγουδιστά" κομμάτια (κουπλέ ρεφραίν, γέφυρες κι απ'όλα :) ) και ΔΕΝ τον ακούνε μόνο guitar geeks (στο live εδώ ήταν μία απο τις μόνες συναυλίες που έχω πάει οπου ήρθαν μαζί μου και 4 φίλοι μου που δεν έχουν καμία επαφή με το χώρο δημιουργία/ παίξιμο μουσικής). Και είναι επίσης προφανές οτι είναι ο πιο εμπορικός καθαρά σόλο κιθαρίστας (δεν ήταν κάποτε σε γνωστή μπάντα, και για μενα το εμπορικός είναι "καλό πράμα"). Μόνο την κατάρα της φλύαρης μη-δομής και του non-hit δεν έχει (που την έχουν σχεδόν ΟΛΟΙ οι άλλοι σόλο κιθαρίστες). Πραγματικά τελείως άκυρο.
Don_Pasquale Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Κατα τ'άλλα το συγκεκριμένο κομμάτι το έχω γράψει κι εγώ, και ίσως κι εσύ, που με διαβάζεις τώρα, κάποτε ;D :)
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 ...και ΔΕΝ τον ακούνε μόνο guitar geeks (στο live εδώ ήταν μία απο τις μόνες συναυλίες που έχω πάει οπου ήρθαν μαζί μου και 4 φίλοι μου που δεν έχουν καμία επαφή με το χώρο δημιουργία/ παίξιμο μουσικής). Εδώ έχεις ένα δίκιο αλλά σίγουρα το 90% σε μια συναυλία του Τζο είναι κιθαρίστες (το guitar geeks είναι ψιλοβλακεία ορισμός). Κ το βρίσκω λογικό. Το Love Thing για παράδειγμα στα αυτιά των περισσότερων που δεν ασχολούνται μοιάζει με soundtrack τσόντας... :P
blue Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 εχεις απολυτο δικιο την τελευταια φορα που επαιξε εδω ειχε και 2 μπαργουμεν και τον Πακιστανο που επλενε τα ποτηρια...... κανεις μεγαλο λαθος,ηταν και η τοτε κοπελα μου.Της αρεσε ειπε αλλα μετα αποδειχτηκε οτι επρεπε να παμε σε 3 θεατρα (τα 2 πειραματικά) και σε ενα μεγαλο σουπερμαρκετ για 6 ωρες για να πατσισουμε.;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση