Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Σωστός ο mij ;) Άντε κύριε Satchafunkilus δε χρειάζεσαι και δικηγόρο τώρα μόνο μεταφραστή για να παρουσιάσεις το thread στο δικαστήριο και να κερδίσεις την αποζημίωση :D Revenge is a song that is best played..cold :-\ κρύο ανέκδοτο ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 λολ τι βρήκα! Αυτές ήταν εποχές ;D Μπορεί να ειπωθεί ότι ο Satriani έφερε τα cd στις μάζες :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
mij Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Είχα στο bookmarks ένα γιαπωνέζιο site από έναν φαν του που τα είχε όλα αυτά συγκεντρωμένα σε βιντεάκια. Εννοώ τα τηλεοπτικά σποτς, video games κλπ. Αλλά έχω αλλάξει pc και δεν το έχω πλέον. Θα το βρω όμως.
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Και έχει κάνει και δουλειά για ΠΟΛΛΑ video games 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
maze Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Μάλιστα, υπάρχει και μία άλλη πτυχή του θέματος που αξίζει να ερευνήσουμε μέσω του διαλόγου: την σπουδαιότητα του ρόλου του παραγωγού στην τελική διαμόρφωση του μουσικού υλικού. ΑΝ θεωρήσουμε ότι η μελωδία του Viva La Vida είναι ταυτόσημη με την μελωδία του Σατριάνι, γιατί το κομάτι του Σατριάνι δεν το ξέρουν ούτε οι οπαδοί του (κανείς δεν το εντόπισε όταν είχα βάλει το βίντεο του Viva La Vida πριν κάποιες εβδομάδες), αλλά το κομάτι των Coldplay το τραγουδάει όλος ο πλανήτης; αυτο νομιζω οτι συμβαινει γιατι το κοματι του σατριανι δεν εχει την κλασικη δομη και δεν χρησιμοποιει πολυ τη χαρακτηριστικη μελωδια.στην ουσια το μισο κοματι ειναι μονο σολο.λογικα αν το ακουσει καποιος μη οπαδος του σατριανι στο τελος του κοματιου θα εχει ξεχασει τη μελωδια αυτη με τοσα σολο που εχει ακουσει ;D
spy Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 αυτο νομιζω οτι συμβαινει γιατι το κοματι του σατριανι δεν εχει την κλασικη δομη και δεν χρησιμοποιει πολυ τη χαρακτηριστικη μελωδια.στην ουσια το μισο κοματι ειναι μονο σολο.λογικα αν το ακουσει καποιος μη οπαδος του σατριανι στο τελος του κοματιου θα εχει ξεχασει τη μελωδια αυτη με τοσα σολο που εχει ακουσει ;D Maze, χαίρομαι που - αν και μετά από 15 σελίδες - ουσιαστικά συμφωνείς με το ποστ μου που σε είχε ερεθίσει. Το "αδυναμία να μετατρέψουν μία μουσική ιδέα σε hit" αναφερόταν ακριβώς σε αυτά που γράφεις. :) :) Φιλικά, ο Άκυρος
trolley Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Maze, χαίρομαι που - αν και μετά από 15 σελίδες - ουσιαστικά συμφωνείς με το ποστ μου που σε είχε ερεθίσει. Ναι βρε maze... Τέλος πάντων, μέσω διάφορων e-mail που μου ήρθαν και κάποιων βίντεο που είδα, πρέπει να πω ότι ο Σατριάνι δεν θα είχε γράψει το Viva la Vida ακόμη και αν του το πέταγαν στο κεφάλι. Επιμένω ότι εσείς που διαφωνείτε απλώς δεν έχετε ακούσει το δίσκο. :) Mea Culpa
mij Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Maze, χαίρομαι που - αν και μετά από 15 σελίδες - ουσιαστικά συμφωνείς με το ποστ μου που σε είχε ερεθίσει. Το "αδυναμία να μετατρέψουν μία μουσική ιδέα σε hit" αναφερόταν ακριβώς σε αυτά που γράφεις. :) :) Φιλικά, ο Άκυρος Αυτή η "αδυναμία" για σένα, είναι για εμένα συγκεκριμένος τρόπος έκφρασης.. Κάτι σαν να λέμε "εξερευνώ τα όρια του οργάνου που παίζω στο τομέα του solo-αυτοσχεδιασμού σε "rock" φόρμες". Κατά άλλους βέβια είναι masturbation
trolley Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Αυτή η "αδυναμία" για σένα, είναι για εμένα συγκεκριμένος τρόπος έκφρασης.. Κάτι σαν να λέμε "εξερευνώ τα όρια του οργάνου που παίζω στο τομέα του solo-αυτοσχεδιασμού σε "rock" φόρμες". Κατά άλλους βέβια είναι masturbation Ψηφίζω υπέρ του βέβια. "Εξερευνώ τα όρια του οργάνου που παίζω", σα να λέμε. Mea Culpa
mij Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, και όταν σκαλίζει κάποιος τη μύτη του για να βγάλει το κακάδι ένα όργανο του παίζει (ή εξερευνά) πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση