ziggy440 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 ναι ,αυτό θυμάμαι κι εγώ, θα κοιτάξω το manual www.onlinerecording.org forever changes
ffmakis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Θυμαμαι τις παλιες RME, που ζηταγανε πρωτα τους Drivers. Σωστα, υπαρχουν και περιεργες καρτες ηχου, που ζητανε και φραπε για συνεργαστουν με το PC ;D
ziggy440 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, μετά από ώρες έρευνας σε fora και σε site της motu προκύπτει ότι PCI-424 παλιό(όχι Χ ούτε Express) και dual core ΔΕΝ συνυπάρχουν με τίποτα σε xp τουλάχιστον ,ακόμη κι αν η μητρική σου διαθέτει απλά pci slots. Η ίδια η εταιρεία σε προτρέπει, αν έχεις pc καινούργιας τεχνολογίας, να αναβαθμίσεις σε PCI-express δίνοντας και 300 δολλαριάκια βέβαια. Ε όχι, δεν σφάξανε. Με τα μισά λεφτα ,θα αναβαθμίσω τον Pentium 4 και θα φυσσάει... Ελπίζω να μην έχει τέτοιο πρόβλημα και η Lynx AES 16 που έχω ήδη παραγγείλει και είναι κι αυτή απλό PCI.... www.onlinerecording.org forever changes
ziggy440 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Αφού με ξέρεις ρε Μανώλη, δεν μου κάθονται εύκολα εμένα αυτά. ::) www.onlinerecording.org forever changes
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Σε καταλαβαίνω απόλυτα Γιώργο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση