morello Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας εδω κ καιρο ηχογραφω το σετ μου (ντραμς) με nuendo 3 κ κονσολα την alesis multimix 16 firewire... ολα κομπλε κανενα προβλημα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα κτλ... (γραφω 16 μπιτ 44.1 κηζ) εχω ηχογραφησει πολλα κομματια κ τα χω σε prοjects... το προβλημα ξεκινησε χθες οπου πηγα να κανω export μερικα κομματια να τα παω στο δασκαλο μου να τα ακουσει... ολα κομπλε παλι μονο που το αρχειο wav που δημιουργειται εχει χαμηλη ενταση... πχ βαζω ενα οποιοδηποτε κομματi mp3 απο αυτα που ακουω κ στο καπακι αν βαλω την ηχογραφηση μου βλεπω οτι η ενταση πεφτει περιπου στο μισο... ξερει κανεις τι μπορει να φταει? πιστευω ισως δν εχω ρυθμισει κατι σωστα... ευχαριστω... I am Calm like a bomb
boukas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Μην συγκρίνεις εμπορικά κομμάτια που έχουν περάσει του κόσμου την επεξεργασία με την ηχογράφησή σου. Σε αυτά πέφτει τρομερή δουλειά και στις πηγές και στα μηχανήματα και στη μίξη και φυσικά στο στάδιο του mastering "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
morello Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 δν νομιζω οτι με καταλαβες...δν παω να συγκρινω κομματια ..ουτε καν.. εχω προβλημα με την ενταση καθως αυτα που κανω export akoυγονται παρα πολυ σιγα... I am Calm like a bomb
kontras Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 ξανακάντο import στο nuendo και ρίχτου μια στ'αυτιά να δυναμώσει. Αυτό θα το κάνεις κλασσικά από την ίδια την κυματομορφή, κάνοντας κλικ πάνω της και μετά δυναμώνοντάς τη. Και μετά ξανακάντην export σε mp3. Dreamers come and go, but a dream's forever
morello Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 ουτε αυτο φταει φιλε μου... κ τα 8 καναλια παιρνουν πολυ δυνατο σημα κ αν τα δυναμωσω λιγο ακομη θα μου βγαζει στο νουεντο οτι πικαρει... I am Calm like a bomb
boukas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 δν νομιζω οτι με καταλαβες...δν παω να συγκρινω κομματια ..ουτε καν.. εχω προβλημα με την ενταση καθως αυτα που κανω export akoυγονται παρα πολυ σιγα... Εννοείς δηλαδή ότι είναι χαμηλότερο σε σχέση με αυτό που ακούγεται από το nuendo πριν το κάνεις export και σε αυτό αφού το κάνεις; Βάλε λίγο αυτό που προκύπτει πάλι μέσα στο nuendo και απλά άστο να παίξει. Προσπάθησε να δεις αν και αυτό έχει πρόβλημα στην έντασή του σε σχέση με προτού βγει. Στο λέω γιατί γνωστός σύγκρινε την ένταση μεταξύ του nuendo και του media player του με το 1ο να παίζει πολύ δυνατότερα ότι του έβαζε. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
morello Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 κ μεσα στο νουεντο μου παιζει πιο σιγα... δοκιμασα κ εβαλα ενα κομματι Import μεσα στο νουεντο k παιζει πολυ πιο δυνατα απο τα ηχογραφημενα μερη... I am Calm like a bomb
boukas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 ε αυτό έχει να κάνει με την πρώτη μου απάντηση. Άλλο σου είπα να κάνεις. Να βάλεις αυτό που έκανες export και να το συγκρίνεις σε σχέση με πριν το κάνεις export "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
morello Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 οκ φιλε μου οταν παω κατω σε κανα μισαωρο θα το δοκιμασω κ αυτο... το μαστερ ουτ στο νουεντο δν πρεπει να νανε τερμα πανω ε? στο 6 ειναι...λιγο πιο κατω απο την κορυφη... I am Calm like a bomb
boukas Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Αμάν!!! Πρόσεχε να μην κοκκινίζει ο δείκτης και γενικώς πρόσεχε να μην κλιπάρει το σήμα. Μη σου πω να το έχεις το master κάπου στο -6 ως -3 και να προσέχεις και τα κάθε κανάλια μην κλιπάρουν και αυτά "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση