Alchemist Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Μαζέφτε τα τρίποντα παίδες, μην ξεκινήσω περικοπές στα Κάρματα, έτσι; 8) Πέραν της πλάκας, ωραία ήταν και επιβάλλεται επανάληψη! Νομίζω πάντως ότι ήταν εμφανής η κόπωση του Τσερεμόνη μετά τη μπυροποσία και το τρεχαλητό που προέκυψε λόγω λίγου κόσμου ήταν καταλυτικό. Αν είχαμε άλλους 2 για να βγει το 3-on-3, θα είμασταν άψογοι. Την επόμενη φορά boys, από τώρα θα ξεκινήσω προετοιμασία... 8) Υ.Γ. Και στο είπα ρε Jase, μην το πίνεις το όγδοο λίτρο μπύρας αφού σε χαλάει! :P Yes it is!!!
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Υ.Γ. Και στο είπα ρε Jase, μην το πίνεις το όγδοο λίτρο μπύρας αφού σε χαλάει! :P Δεν φταίω εγώ κύριε mod, το κακό δίδυμο ΚΚ γνωστοί ως Vrass και kwstas79 ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Vrass Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Μα χωρίς μπύρα ο ανθρωπινος οργανισμος δε δουλεύει σωστα. Μαλλον δεν είχε πιει αρκετά και κουράστηκε. Η Guiness έχει βιταμίνες για να τρεχεις πολύ να κοπανας και να νικάς όλους τους αντιπάλους. Αν είχε πιει περισσότερη θα κέρδιζε. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Παιδες..την επομενη φορα θα σας κανω την τιμη :D..θα διδαξω την τεχνη.. ;D Ο Drazen εφυγε,ο Kostas 5150 ερχεται. :'( Παναγιωτη που παιξατε τελικα? Αγ.Κοσμα? 5 long years
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Στο Άλσος Βεϊκου ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Στο Άλσος Βεϊκου ;) Aαα ωραια. Ειμαι σχετικα κοντα (Χαλανδρι) :) Μεσα στο ΣΚ ψηνεται κανεις για Μπασκετ? Jase νομιζω καπου κοντα μου εισαι ε? 5 long years
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 "Δίπλα" είμαι στο Πολύδροσο ;) Μέσα για το ΣΚ αν δεν είμαι all-partied-out :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 "Δίπλα" είμαι στο Πολύδροσο ;) Μέσα για το ΣΚ αν δεν είμαι all-partied-out :D Πολυδροσο? Στον αγ.Αθανασιο "κρεμαστηκα".. :'( Χαχαχα θα τα δει καμια Μαρια αυτα θα με σφαξει! ;D Εχω πιει κατι καφεδες κ δεν "κλεινει το συστημα" με τπτ. Λοιπον οποιος ενδιαφερεται για μπασκετ μεσ'το ΣΚ,το δηλωνει. 5 long years
panagiotis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Πολυδροσο? Στον αγ.Αθανασιο "κρεμαστηκα".. :'( Χαχαχα θα τα δει καμια Μαρια αυτα θα με σφαξει! ;D Εχω πιει κατι καφεδες κ δεν "κλεινει το συστημα" με τπτ. Λοιπον οποιος ενδιαφερεται για μπασκετ μεσ'το ΣΚ,το δηλωνει. θα ερχόμουν να σας ανοίξω τα μάτια ;D (jase θυμάσαι πόσα κιλά μπάσκετ ξέρω άλλωστε... ;D ;D ;D ;D) αλλά είναι κομματάκι δύσκολο λόγω απόστασης.... ;) Δεν πειράζει....νεξτ τάιμ.. Βass is a state of mind...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 :-* Κωστα θα ξε-πω το μέσα γιατί σκέφτομαι ότι με τέτοιο κρυο που έχει βαρέσει τελευταία θα είναι καθαρή αυτοκτονία για κάποιον σαν και μένα που η γυμναστική του τα τελευταία χρόνια περιορίζεται στο να να σηκώνει το ποτήρι της μπύρας να παίξει έξω... :P Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση