Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 ετσι ειμαστε εμεις οι...σταρ (απο το σιταρ.... ;D) γραφουμε μονο οταν κατι αξιζει! ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
pascal Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Mπράβο ρε παίδες, μπράβο! Εννοείται ότι θέλω πολύ ν' ακούσω και δεύτερη συνεργασία. Κάτι σε φανκ ίσως; :P (trigga, αν με το ψηφιακομπλιμπλίκι του παπουφανκ βγάζεις τέτοιο ήχο...τι να πω. Κράτα το σφιχτά και μην ψάχνεις τίποτα παραπέρα. Ο ήχος σου μαμάει λευκούς ανυποψίαστους πωπούς. Ρε μπας και έχει κουρδισμένα τρανζίστορ;)
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 παρα παρα πολυ καλη δουλεια! Trigga τα αλλα στα ειπα κ στο μσν ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Ρε μπας και έχει κουρδισμένα τρανζίστορ; Αγορι μου, αφου ειναι superfunk approved.... τι ψαχνεις τωρα,το αγγιξαν τα μαγικα μου χερια.... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kguitar Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον παιδια, κατ' αρχάς ευχαριστουμε παλι για τα καλα λογια :), θα συμφωνησω με τον trigga και θα επαναλαβω το καλεσμα προς υπολοιπους ενδιαφερομενους (ggsaxman, elavd) και οσους αλλους θελουν να φτιαξουμε κατι ομαδικο. Eιδικα αν παιζουν και διαφορετικα οργανα ακομα καλυτερα (αμαν πια εμεις οι κιθαριστες ;D). Aκουω ιδεες!!! (Eγω θα προτεινα σε πρωτη φαση All blues, Miles Davis)
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 εγω παντος ειμαι μεσα ειδικα για αυτο το κοματι! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
kguitar Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 εγω παντος ειμαι μεσα ειδικα για αυτο το κοματι! Bluezlick o πρωτος (γιατι bluezlick και all blues εχουν κοινα στοιχεια ;D)
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Bluezlick o πρωτος (γιατι bluezlick και all blues εχουν κοινα στοιχεια ;D) χαχαχα για αυτο θα το ονομασουμε All Bluez.... :Pxaxaxaxa A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
ggsaxman Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Ειμαι μεσα!!! ;)Αναμενω λεπτομερειες...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ είμαι άσχετος αλλά θα γούσταρα. Με παίζετε; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση