ohhai Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά έχω πρόβλημα! Ενώ στο λάπτοπ μου όλες οι σελίδες ανοίγουν φυσιολογικά κάθε φορά που ανοίγω το νόιζ τα γράμματα μεγαλώνουν κ η σελίδα μεγενθύνεται. Μπορεί και να μου έχει παρουσιαστεί σε άλλα sites αλλά δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο. Έχω βρεί προσωρινή λύση στο πρόβλημα πατώντας κάθε φορά ctrl+ροδέλα(πάνω ή κάτω) ανάλογα με το ζούμ που θέλω να έχω. Αλλά προφανώς είναι σπαστικό κάθε φορά τα ίδια κ τα ίδια. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω. Στην χειρότερη ρωτήστε τα κανέι, που σίγουρα θα ξέρουν!! ::) Είμαι και πληροφορική, μη χέσω http://yfrog.com/1nflashtk2j
quintiplet Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα πάλι μου συμβαίνει το αντίθετο. Ενώ όλες οι σελίδες εμφανίζονται κανονικά, στο noiz μεγαλώνει η ανάλυση και μικραίνει πολύ η γραμματοσειρά, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να διαβάσω τα γράμματα. Τι παίζει?
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 O browser ποιός είναι; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
ohhai Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 O browser ποιός είναι; mozilla http://yfrog.com/1nflashtk2j
quintiplet Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Up γιατί ακόμα μου δείχνει μικρά τα γράμματα :(
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάλι μου συμβαίνει το αντίθετο. Ενώ όλες οι σελίδες εμφανίζονται κανονικά, στο noiz μεγαλώνει η ανάλυση και μικραίνει πολύ η γραμματοσειρά, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να διαβάσω τα γράμματα. και σε εμενα, το περιεργο ομως ειναι οτι αρχισε εχθες!! Έχω βρεί προσωρινή λύση στο πρόβλημα πατώντας κάθε φορά ctrl+ροδέλα(πάνω ή κάτω) ανάλογα με το ζούμ που θέλω να έχω. κατι ειναι κι αυτο
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το Noiz συγκεκριμμένα καθώς δεν υπάρχει τέτοια εντολή. Το γεγονός ότι έχετε 2 διαφορετικά προβλήματα είναι ενδεικτικό. Πάντως μια λύση είναι να δοκιμάσετε το παρακάτω στον Browser : Options > Content > Advanced > αποεπιλέξετε το "Allow pages to choose their own fonts" Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση