mamonu Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχως η motherboard-σκυλι (ΑSUS p5W deluxe) που ειχα εδω και 2 χρονια αρχισε να αργοπεθαινει (αφου μου εκαψε μνημες 2 φορες τωρα δεν αναγνωριζεται η μια απο τις δυο καρτες γραφικων. ) Οποτε ρωταω εγω οποιο χριστιανο μπορει να βοηθησει...... Πια απο τις καινουργιες ASUS mobos προτεινετε για χρηση μουσικου PC (κατα προτιμηση που χρησιμοποιειτε και ειναι σταθερη) ? που να εχει.. α) FW controller ΤΙ β) τουλαχιστον 6 USB ports.... αυτη τη στιγμη σκεφτομαι την ASUS P5Q3 αλλα δεν εχει ΤΙ FW controller chipset. (εχει LSI LSI L-FW3227) "Don't panic!" - Douglas Adams
AIF Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 πρέπει να είναι οπωσδήποτε asus? Θα σου πρότεινα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526711 (για 775) ΤΙ firewire, παθητική ψύξη σε northbridge - southbridge , energy saver και turboboost με ένα click (gigabyte software) και ένα σωρό usb Κάπου στα 120 παίζει
acidfx Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι φταίει η μητρική σου; Υπάρχει περίπτωση να αργοπεθαίνει το τροφοδοτικό σου. Peace, Love, death metal
FenderStrat Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2008 Και εμένα πρόβλημα τροφοδοτικού μου "μυρίζει"... Superstarz band!
uvm Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Και εμένα πρόβλημα τροφοδοτικού μου "μυρίζει"... συμφωνώ. είχα το ίδιο πρόβλημα, ASUS motherboard, 2 καμένες μνήμες, 1 καμένος σκληρός, άλλαξα τροφοδοτικό και ησυχάσαμε. και μιλάω για προπολεμικό μοντέλο της asus που ζει ακόμα... ρίξε μερικά watt παραπάνω https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM
giannhs23 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 me mia lexh pare thn p5e tis asus tha me thimhteis.me quand panw kai mnhmes 1066
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση