kultura Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 θα ξεχωρίζει το τραπέζι από τις άκρως ανθυγειινές φάτσες μας Έχει δίκιο... Μην μου πείτε ότι δεν φαίνεται από μακριά η διαστροφή στο μάτι του ανθρώπου... ;D ;D ;D Εκτός απροόπτου, I' ll be there, too... :D
dkall Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Κωστακη ....την κολυμπηθρα , Jasse ....το πετραχηλι ,Vrass ..τα θυμιατηρια Εχουμε πολλαααααα βαπτισια ..... ο....καντηλαναφτης.... ...γηρασκω αει διδασκομενος...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2008 Το τσιγάρο στο τασάκι μου το ααφησέεεες και την καρδιά μου πήηηρες και μόονο με πααράτησες καιαι πίνω μπύρες πίνω μπύρες πίνωω μπύυυρες Μέσα και εγώ θορυβοποιοί μου.
Vrass Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά σε λίγο βγάζω την ημερομηνία. Μετά θα βάλω κάποιες προτάσεις για χώρο. Αν κάποιος έχει κάτι καλό να προτείνει ας το πει. Ψάχνουμε για μέρος κοντά σε συγκοινωνίες (μετρό, τραμ και λοιπές αστικά θαύματα φτιαγμένα ειδικά για τους (μ)πυρόπληκτους). Θα ανοίξει επίσης νέο θέμα σε λίγο με την Μπυροποσία #8.666 Christmas Bundle για τους γιορτινούς πότες ;) Είσαστε αμετανόητοι και μ'αρέσει ;D Βουρ για μπύρα 8) Να προτείνω Craft Αλεξάνδρας?? Εχει κοντά σταθμό Μετρό που λειτουργεί μέχρι τις 2.00 τις Παρασκευες και περνανε και μπόλικα ταξί από μπροστά. Τι λέτε? Επίσης Beer Academy στου Ψυρρή για τους ίδιους λόγους (πάω και με τα πόδια σπίτι από εκεί... :P) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλή ιδέα για Craft ;) To Beer Academy στου Ψυρρή που λες θα μας χωρέσει; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 26 με 29 δεκεμβριου θα ειμαι στας Αθηνας! οποτε εαν διοργανωσετε κατι εκεινη την περιοδο θα ερθω κ εγω! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις κλείσουμε χώρο για τη #8 θα ξεκινήσω νέο θέμα για τη Μπυροποσία #8.666 Christmass Bundle που θα γίνει μάλλον τις μέρες που θα είσαι εδώ ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Vrass Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Καλή ιδέα για Craft ;) To Beer Academy στου Ψυρρή που λες θα μας χωρέσει; Αναλόγως το πόσοι θα είμαστε. Αμα πάει όπως και οι προηγούμενες και κλείσουμε θα'μαστε οκ. [offtopic]Επίσης πήρα επιτέλους τους μαγνήτες, οπότε να κανονίσουμε να κανουμε τη συνδεσμολογία γιατί είμαι κανιμόθριος και θα τα κάνω αιδίο-πηλίκιο[/offtopic] Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά προτείνω να κλείσουμε στην Craft για αυτή τη Μπυροποσία. Έχουμε πάει αρκετές φορές σε Beer Academy τελευταία. All those in favor raise your glasses, otherwise suggest something else μέχρι την Κυριακή ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Vrass Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2008 Craft! ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση