Pakos69 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Όπως λεει και ο τίτλος είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο για αγορά ως πολυεφέ σε rack. Θέλω να το συνδεω στον ENGL preamp μου και να μπορώ μέσω midi footswitch να αλλάζω τόσο τα εφφε όσο και τα κανάλια του ενισχυτη(αν δεν κανω λάθος και με τα δύο γίνεται). Το θέμα ειναι πιο είναι πιο καλό και αν καποιο εχει τη δυνατοτητα να τροφοδοτει το mdid footswitch ψστε να μην εχω πολλα καλωδια... όποια άλλη καλη επιλογη εχετε πειτε!!! thnx
ffmakis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Αυτο εδω ειναι μια πολυ καλη επιλογη εαν εχεις τα χρηματα. http://www.thomann.de/gr/tc_electronic_nova_system.htm?sid=8359bd03fc5003e3d6d4cbe299bef355
boukas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδή ff το nova είναι rack? "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Pakos69 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 μάλλον δεν εγινα και πολύ κατανοητος!!! http://www.thomann.de/gr/tc_electronic_gmajor.htm http://www.thomann.de/gr/lexicon_mx_300.htm τέτοιας μορφής είναι αυτό που ψάχνω... κανεις αλλος?
darshan Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 να κανω μια χαζη ερωτηση, on-topic παρ'ολ'αυτα. Ζητώ συγγνώμη απο τον Pakos69 για την κατάληψη. Πως γίνεται να αλλάζουμε ταυτόχρονα και κανάλια ενισχυτή και FX? Σε άλλο midi channel τα presets του FX και σε άλλο του ενισχυτή? απο το footswitch στο midi in του FX και απο το midi out του FX στο midi in του ενισχυτή?
stavrilian Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Το G-Major (φανταζομαι και το lexicon) υποστηριζει και relay switching, οποτε μπορει να ελεγχει και ενισχυτες χωρις midi in.
Pakos69 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 όπως τα λέει ο stavrilian είναι, και τα δύο εφφε έχουν ενα jack που είναι "footswitch out" το συνδέεις με το "in" του ενισχυτη και έτσι ελέγχεις και τα δύο.
quintiplet Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Πως γίνεται να αλλάζουμε ταυτόχρονα και κανάλια ενισχυτή και FX? Σε άλλο midi channel τα presets του FX και σε άλλο του ενισχυτή? Όχι, μπορείς απλά να ρυθμίσεις τα μηχανήματα στο ίδιο Midi channel χωρίς πρόβλημα. απο το footswitch στο midi in του FX και απο το midi out του FX στο midi in του ενισχυτή? Απο το Midi out του midi controller στο midi in του FX και από το midi out/thru (ή το midi thru, αν έχει) του fx στο midi in του ενισχυτή. Aν ο ενισχυτής σου έχει midi μην ασχολείσαι με τα relays, αν και όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, γίνεται.
plusyear Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 τσεκαρε επισης το rocktron xpression εχοντας ακουσει τον προκατοχο του rocktron (intellifex) και το g major προτιμησα το τελευταιο το μονο που με ''χαλαει'' στο g major ειναι οτι το chorus θα μπορουσε να ειναι κ καλυτερο κατα τ αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος το lexicon δεν το εχω ακουσει αλλα δεν θα το προτινα ως κιθαριστικο εφφε γιατι μπορεις να χρησιμοποιησεις ταυτοχρονα 2 εφφε το πολυ ::) -=Dream Within A Dream=-
Pakos69 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 αυτο που είπες για το lexicon βοηθαει αρκετα ωστε να βγει απο την συγκριση μιας και αν παιρνει το πολυ 2 εφφε το περιοριζει. Αυτο βέβαια ειναι συγουρο? το Rocktron Xpression το έχω σκεφτει και γω. αλλά δεν ξέρω αν έχει relay για να αλλάζω και τα amp channel ταυτόχρονα μιας και δεν εχει midi επίσης έχω σκεφτει και το Digitech GSP1101 γνώμες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση