koxcygr Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον θελω να αγορασω plugins για nuendo. To προβλημα ειναι απο που να αρχισω, ειναι τοσα πολλα που δεν ξερω που να παω. Εχω ακουσει για τα waves , εινα καλή λυση? Θα εχω ενα ολοκληρομένο πακετο ή θα χρειαστω αλλα???? 8) Και κατι ασχετο , ωραια δεν θα ηταν αν υπήρχε Live chat???? (Λεω εγω τωρα). ::) ::) :)
geroyannis Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Ναι, τα Waves είναι καλή λύση. Αγόρασε τα.
LPF~freQ Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Ναι, καλά είναι τα Waves, απλά οι τιμές τους είναι λίγο κανιμόθριες! ;D (Τσιμπημένες εννοώ...) Τσέκαρε πρώτα τα plug-in της Voxengo και της Kjaerhus (αλήθεια αυτό πώς προφέρεται; ) I'll follow the signal to the end...
mamonu Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Οπως επεισης URS & PSP (Vintage WARMER ;D etc) Θα ελεγα να αποφυγεις WAVES για πολους λογους. "Don't panic!" - Douglas Adams
koxcygr Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Eυχαριστω για τις συμβουλες. Γιατι ομως να αποφυγω τα waves???? Υπαρχουν τα plugins της voxengo σε πακετο ολα μαζι??? :)
boukas Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 ...Kjaerhus (αλήθεια αυτό πώς προφέρεται; ) Κγιάερχους "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Mobius Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Γιατι ομως να αποφυγω τα waves???? WUP. Το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνεις ένα ετήσιο fee για κάθε πακέτο με plugins που έχεις. Έτσι θα μπορείς να κάνεις Updates (πχ σε περίπτωση που περάσεις καινούριο OS).
Maxos Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 χμμμ... UAD (με DSP κάρτα), waves (ακούγονται ωραία τα άτιμα αλλα...), wave arts, PSP http://www.myspace.com/mahospaterakis
Nimrod7 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον θελω να αγορασω plugins για nuendo. To προβλημα ειναι απο που να αρχισω, ειναι τοσα πολλα που δεν ξερω που να παω. Εχω ακουσει για τα waves , εινα καλή λυση? Θα εχω ενα ολοκληρομένο πακετο ή θα χρειαστω αλλα???? 8) Και κατι ασχετο , ωραια δεν θα ηταν αν υπήρχε Live chat???? (Λεω εγω τωρα). ::) ::) Για delay, phaser, chorus κλπ πάρε τα Soundtoys (σε VST πολύ σύντομα). Για Compressors / EQ / Mastering μια UAD-2. και τελείωσες... Τα waves πέρα απο τα νέα πακέτα τους SSL, API κλπ τα bundles είναι πολύ πίσω για τα σημερινά δεδομένα, χώρια οτι είναι ακριβά και αν θες να κάνεις update πρέπει να πληρώνεις ετησίως το WUP!! Βρε ούστ... http://www.myspace.com/nimrodseven
Maxos Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Ήθελα να πω μια καφρίλα αλλά κρατήθηκα, τα waves λένε μόνο για σπασμένα ;D , το ότι είναι πίσω μπορεί να ισχύει αλλά εδώ ισχύει και η φράση την δουλειά τους την κάνουν και την κάνουν σωστά, αλλά για μένα όντως η UAD είναι η καλύτερη λύση... 8) http://www.myspace.com/mahospaterakis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση