fotakis Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 θελω να ασχολιθω με τετιου τυπου οργανο εχω δει το pa2x αλα δε ξερω ποσο καλο ειναι σε σχεση με τα αλα korg τι δυνατοτητες εχει,και κατα ποσο αξιζει τα λευτα και τις διαφορες με το pa1x.. oσοι γνωριζετε θα με βοιθουσατε πολυ, ευχαριστω.
LPF~freQ Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Έχω την αίσθηση ότι το PA2X δεν το λές drum machine! Μάλλον αrranger keyboard... Drum machine ορίζουμε κάτι σαν το Korg ESX-1 ή το Akai MPC1000. Η συμβουλή μου είναι, καλύτερα να ασχοληθείς με PC (ή Mac! :D ;) ) I'll follow the signal to the end...
sakisthegr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Θα ήταν καλύτερα να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος σε "Διαφορές PA2x - PA1x" . Πιστεύω πως θα σε βοηθήσουν περισσότερα άτομα... Nothing is said that has not been said before...
fotakis Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2008 θελω να ασχολιθω με τετιου τυπου οργανο εχω δει το pa2x αλα δε ξερω ποσο καλο ειναι σε σχεση με τα αλα korg τι δυνατοτητες εχει,και κατα ποσο αξιζει τα λευτα και τις διαφορες με το pa1x.. oσοι γνωριζετε θα με βοιθουσατε πολυ, ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση