oizgeorge Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Μπορει να τον θυμαστε απ το reality Bar και μετα επαιζε στους Φιλους για Παντα. Αυτο το βιντεακι παντως δεν εχει καμια σχεση με το συγκροτημα αυτο.... Πολυ καλο κομματι και με το στυλ που εχει (γυαλια, Fender Strat κλπ) θυμιζει Malmsteen! 8) Enjoy Mates Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
thanasis b Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 η εισαγωγη ειναι ιδια με το two minutes to midnight απο maiden!! απο εκει και περα ειναι αθλιο(η συνθεση ) το βιντεο ισως ειναι πιο καλο!
marilazi Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 o thanasis b εχει γουστο κ ακουει τουσ καλυτερους. :).. www.mariolaz.com
thanasis b Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 και ξερει και απο καλο ελεολαδο!
oizgeorge Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Εμενα προσωπικα μου αρεσε αρκετα......Γουστα ειναι αυτα..... ;) Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
thanasis b Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 πες που εναν απο τους αγαπημενους σου κιθαριστες να σου πω ποιος εισαι!! λολ ;D ;D
oizgeorge Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 πες που εναν απο τους αγαπημενους σου κιθαριστες να σου πω ποιος εισαι!! λολ ;D ;D Δεν ειπα οτι ειναι ο αγαπημενος μου κιθαριστας...ειπα οτι μου αρεσει το τραγουδι που παιζει και ναι σαν κιθαριστας μου αρεσει οχι οτι ειναι ο καλυτερος μου.... Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
thanasis b Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 δεν το ειπα για αυτον αλλα να μου πεις αλλον για να δω αν μοιαζει με αυτον!..
oizgeorge Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 οκ τον αγαπημενο μου τον βλεπεις στο avatar μου... 8) Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
thanasis b Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 ωραιος τυπος.. αλλα παιζει με gibson!! :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση